Piesele noastre preferate, clasicii tenisi Converse, vin in aceasta primavara decorati cu intrigantele desene ale lui Andy Warhol. Exact ce avem nevoie pentru a ne inviora tinutele cool de primavara!

tenisi Converse 2015 Andy Warhol

Cutia de supa Campbell’s decoreaza noii tenisi Converse

Mai sunt doar cateva saptamani pana la prima zi de primavara. Asa ca e momentul sa-ti pregatesti garderoba pentru plimbarile prin parc, concertele in aer liber si cafeaua la terasa.

Tinutele tale cool & sexy n-ar fi complete fara o pereche de tenisi Converse. Chiar daca ai deja in colectie mai multe versiuni, iti dam un motiv sa-ti mai cumperi una!

Printuri istrotice si indraznete semnate de artistul Andy Warhol sunt tema noii colectii de tenisi Converse.

Noua colectie de primavara Converse Chuck Taylor Andy Sneaker este disponibila online de sambata, 7 februarie, si este prezenta si-n anumite magazine si reprezentante Converse. Imaginea vedeta a colectiei este, dupa cum se poate observa, celebra cutie de supa Campbell’s, care e imprimata atat individual, cat si multiplicata pe anumite modele de tenisi Converse.

“Prin aceasta colectie, ne dorim sa celebram expresiile artistice inovative care caracterizeaza atat brandul Converse cat si lucrarile lui Andy Warhol”, a declarat Damion Silver, director de design Converse All Star.

Andy Warhol a fost unul dintre cei mai faimosi artisti ai secolului XX, iar creatiile lui continua sa ne inspire si astazi. Noi l-am admirat mereu pentru felul in care a combinat cultura pop cu filmul, muzica si showurile, deschizand drumul pentru milioane de alti artisti din toate colturile lumii. Din 1987, creativitatea lui continua sa traiasca prin The Andy Warhol Foundation, care sustine toate lucrarile in ton cu viziunea lui.

Foto: media.converse.com