Nu ar fi prima oara cand Madonna isi lasa pielea la vedere, dar de data aceasta tinuta ei poarta marca made in Ro! Pentru cea mai recenta aparitie publica vedeta a ales sa poarte o camasa din matase Murmur sub un costum Tom Ford. Iata o combinatie hot pe care-o poti proba si tu oricand!

camasa din matase madonna

Transparentele hot creaza dependenta!

Cea mai recenta aparitie a Madonnei este un motiv de mandrie pentru toti cei care iubesc creatiile designerilor romani. In stilul caracteristic, ea a mixat clasicul costum Tom Ford cu o camasa din matase Murmur, incredibil de provocatoare.

Secretul acestui outfit reusit sta in detalii: transparentele senzuale, lenjeria sexy si accesoriile cool. Ati observat colierul pe care-l poarta la gat? Un motiv in plus care ne convinge ca diva nu are doar un ochi excelent pentru moda, ci si simtul umorului!

Dar asta nu este prima oara cand Madonna alege sa poarte o piesa semnata Andreea Badala. La premiile Grammy 2014 vedeta a facut furori imbracata intr-un costum alb sub care a purtat Zest Corset, inconfundabila piesa a brandului Murmur.

Foto: Guliver.