colectie de genti

Carmen Negoita este cunoscuta si ca o femeie de afaceri de succes, si ca o fashionista impatimita. Cum a imbinat cele doua lucruri intr-un mod istet si creativ intr-o colectie de genti si pantofi, afla in cele ce urmeaza!

Carmen Negoita a lansat recent doua linii speciale de accesorii, in colaborare cu doua ateliere de design romanesc. Descopera noua colectie de genti si pantofi intr-o serie de fotografii pop art vesele si colorate!

colectie de genti
Carmen Negoita

O noua colectie de genti si pantofi pentru fashioniste contemporane

Linia de pantofi, realizata alaturi de designerul Ana Parvan, include stilettos, pantofi Oxford, cizme peste genunchi, sandale ce pot fi purtate cu sosete si alte modele super trendy de incaltaminte.

colectie carmen negoita

Noua colectie de genti, realizata in colaborare cu Yvy Bags, include genti tip office, messenger, genti de umar de dimensiuni medii, un plic supradimensionat si un rucsac, toate in nuante actuale, customizabile.

colectie de genti carmen negoita

Piesele din noua colectie de genti si pantofi sunt disponibile pe noua platforma online www.carmen.style. Si mai avem o veste pentru pasionatele de moda din Romania: in curand, linia de accesorii va fi completata de o colectie capsula vestimentara semnata Carmen Negoita!

colectie de pantofi carmen negoita

Toate piesele sunt inspirate chiar din stilul eclectic pe care il promoveaza Carmen pe blogul ei, carmennegoita.com. Aici vei putea gasi la sectiunea fashion o serie de fotografii de street style surprinse la London Fashion Week sau pur si simplu pe strazile din Bucuresti, din care te poti inspira cu brio!

carmen negoita

Foto: PR.