brooks brothers

Pentru primavara 2016 Brooks Brothers isi reimprospateaza imaginea. Daca pana acum prestigiosul brand era asociat cu traditia si high-life-ul american clasic, cu ocazia noii colaborari cu designerul Zac Posen, noua colectie prinde un aer mult mai proaspat si tanar.

Prestigiosul brand american Brooks Brothers, in frunte cu noul sau director de creatie, designerul Zac Posen, isi redeseneaza imaginea sub motto-ul ” O destinatie nu este niciodata un loc, ci o noua maniera de a vedea lucrurile” . Noua directie fresh a brandului se remarca prin amprenta designerului definita de culori stralucitoare, imprimeurile retro si croielile meticuloase.

brooks brothers

 Noua colectie Brooks Brothers vine cu un aer fresh si tanar

Colectia petru femei a primavarii 2016 reprezinta o adevarata calatorie in oaza elitei americane, cu un drum ce incepe din New England si se termina pe  Coasta de Est, in Hamptons. Inspirat din jocul de societate al nobililor din Manhattan, care se pregatesc sa faca o incursiune in paradisul insulelor Caraibe, colectia desenata de Zac Posen transforma garderoba traditionala intr-una moderna prin imprimeuri si culori vioaie.

brooks brothers
Zac Posen

Piesele sunt realizate  pentru a servi nevoile oricarei femei

De la un pranz formal pana la o calatorie lunga, dar confortabila , noua colectie Brooks Brothers acopera toate nevoile unei femei moderne. Accesoriile sunt si ele create in acelasi ton urmarind o paleta larga de culori, imprimeuri dinamice si stiluri indiferent ca este vorba despre sandale cu toc, plicuri, genti sau esarfe.

brooks brothers
Brooks Brothers

Daca vrei sa stii ce se mai intampla in industria modei citeste despre noua colectie Reserved gandita de modelul Gerogia May Jagger.