La scurta vreme dupa lansarea colectiei de esarfe din matase inspirate de lucrarile artistei Alma Redlinger, Andreea Buga ne propune si o linie de haine cu imprimeuri florale artistice. Noile piese vestimentare Argo Art Design, dedicate verii 2015, prind forma unor tablouri moderne purtabile!

haine cu imprimeuri florale

Arta inspira moda verii 2015

Prima colectie semnata Andreea BugaOil on Canvas / Silk on Skin –  este un omagiu adus artistei Alma Redlinger, ale carei lucrari sunt transpuse pe esarfe fine din matase.

In continuarea acestui proiect, designerul ne propune o serie de haine cu imprimeuri florale artistice ce se materializeaza in doua colectii distincte Argo Art Design. Una cu piese casual – Fancy Canvas, din matase secondata de jerseuri si bumbac si cealalta cu piese elegante – Impressive Silk, in care matasea are rolul principal, piesele fiind realizate exclusiv din matase.

De ce sa purtam haine cu imprimeuri florale artistice?

La aceasta intrebare ne raspunde insasi designerul Andreea Buga: “Poti privi un tablou, dar nu poti pastra momentul. Eu am vrut sa pastrez clipa pentru femeile care simt matasea ca parte din eleganta si atitudinea lor, care simt pe piele frumusetea. Prima mea colectie este ideea decupata din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe matase. Reprezinta spiritul artei contemporane aplicat prin creativitatea designului vestimentar.”

Rochie din matase cu imprimeuri florale din colectia Impressive Silk – Argo Art Design, 1080 lei.

Colectiile de esarfe si haine cu imprimeuri florale Argo Art Design sunt disponibile pe www.andreeabuga.ro si in magazinul online www.molecule-f.com.