noua colectie Superga

Daca nu ati auzit de modelul Binx Walton acum ar fi momentul oportun sa-i memorati numele si sa-i retineti chipul. Specialistii din lumea modei sustin ca va avea un viitor stralucit. Momentan o admiram in noua campanie Superga!

Dupa Alexa Chung, Rita Ora si Suki Waterhouse, Superga si-a ales un nou chip pentru campania de primavara/vara 2015.

Modelul Binx Walton nu este inca faimoasa in Europa, insa are toate sansele s-o ajunga din urma pe Cara Delevingne. Are un stil vestimentar cool, detasat, jongleaza cu diverse roluri, iar brandul italienesc care a cooptat-o sustine ca a fost implicata in directia creativa a campaniei.

Binx Walton va crea patru modele proprii pentru Superga

Colaborarea cu brandul italienesc continua si-n sezonul urmator

Directorul de marketing Superga a declarat “Cand ne-am uitat la tot ce a realizat ea intr-un timp atat de scurt ni s-a parut normal s-o alegem pe ea in locul oricarei alte persoane.” La 17 ani Binx a semnat cu Next Model Management, s-a mutat in New York si a devenit in scurt timp una dintre cele mai solicitate modele din lume. Ea este nelipsita din fotografiile de street style de la Fashion Week-uri si si-a castigat deja o armata de fani loiali.

Daca-ti doresti cu adevarat sa-i furi stilul te anuntam ca-n sezonul viitor Binx va crea o colectie-capsula cu patru modele noi pentru Superga. Aceasta va fi de altfel si prima ei incursiune in lumea designului vestimentar.  Modelul a explicat că desenele ei pentru Superga au fost inspirate pantofii sport pe care i-a iubit in trecut, dar si de lucrurile pe care ar fi vrut sa le schimbe la tenisii pe care ii purta. “Am facut 4 perechi de pantofi exact cum mi-as dorit eu sa fie!”, a declarat ea cu entuziasm. “Mi-am dorit dintotdeauna sa explorez si un alt aspect al industriei. Este un vis devenit realitate pentru mine.”

Foto: PR