noi colectii magazinele Casa Frumoasa

Ti-ai dori sa admiri si-n realitate piesele prezentate pe catwalk la Saptamana Modei? Atunci fa o vizita in magazinele Casa Frumoasa. Noile colectii au venit si ele ilustreaza perfect tendintele acestui sezon!

Sezonul de toamna/iarna 2015-2016 este o continuare fireasca a acestei veri inspirate de anii ’70. Asadar, finalul de an este marcat in magazinele Casa Frumoasa de colectii cu detalii grafice, combinatia nemuritoare de alb-negru, nuante puternice punk, precum si modele tribale.

Rochas si Ermanno – Ermanno Scervino sunt noile branduri din portofoliul magazinelor Casa Frumoasa care promoveaza o eleganta atemporala. Cea de-a treia colectie a lui Alessandro Dell’Acqua pentru Rochas sarbatoreste aniversarea de 90 de ani a companiei, motiv pentru care a fost nevoie de investigatii serioase in arhiva casei de moda. Accentul a picat pe hainele de toamna/iarna, influentate in mod evident de moda anilor ’30, dar si pe detalii inedite cum sunt tocurile incrustate cu pietre.

Brandul Stella Jean este perfect pentru fashionistele curajoase care ar purta oricand piese cu imprimeuri inspirate de zapezile din Himalaya. Texturi si culori diverse, dar mai ales suprapunerile, sunt cuvintele-cheie care descriu noua colectie pentru sezonul de toamna/iarna. Fustele plisate, sosetele si platformele compun impreuna un trio vibrant care alunga monotonia tipica acestui anotimp.

Salvatore Ferragamo vine cu solutia salvatoare pentru adeptele elegantei clasice

Si daca niciuna dintre tendintele de pana acum nu te atrage, atunci te invit sa mergi pe mana lui Salvatore Ferragamo. Brandul italienesc vine cu solutia salvatoare pentru adeptele elegantei clasice. Influentele geometrice au dominat podiumurile de moda, in special la Milano, unde fascinatia pentru forme matematice si pete de culoare este in voga. Massimiliano Giornetti, directorul de creatie al brandului Salvatore Ferragamo, a explorat temeinic aceaste detalii. De la fuste plisate din tweed sau din piele cu insertii de sifon pana la rochii fluide de matase si poncho-uri din lana, tricotate in linii orizontale, simetria pare sa-si fi gasit locul ei printre tendinte.

Ce mai gasesti in magazinul Casa Frumoasa Radisson Ladies? Piese din colectiile brandurilor Fausto Puglisi, N°21, MSGM, Blumarine, Jacob Cohen si Manuel Facchini.

Citeste si: “Branduri de lux intr-un nou magazin Casa Frumoasa”!

Foto: PR