Ca de obicei, genialul Tom Ford a strans in primul rand la prezentarea colectiei pentru toamna 2015 elita Hollywood-ului. Cele mai sexy vedete au fost imbracate de designer in rochii stralucitoare din paiete. Beyonce, Naomi Campbell si Scarlett Johansson sunt in topul nostru glam!

colectia tom fors toamna 2015

Top 6 rochii stralucitoare

Dintre cei 500 de invitati la prezentarea Tom Ford toamna-iarna 2015/2016, 270 lucreaza in show biz. Nici nu se putea altfel, avand in vedere ca evenimentul a avut loc in Los Angeles, fix in weekend-ul ceremoniei Premiilor Oscar 2015.

Designerul a renuntat la participarea din cadrul Saptamanii Modei din Londra, in favoarea celei mai fierbinti locatii a sezonului: Hollywood. Iar vedetele din front row (unele dintre ele nominalizate la Premiile Oscar) au fost chiar mai bine imbracate decat modelele de pe podium! Divele au purtat rochii stralucitoare de seara, mini sau maxi, din paiete metalizate.

Printre invitate s-au numarat Amy Adams, Anjelica Huston,  Miley Cyrus, Sofia Vergara, Gwyneth Paltrow,  Jennifer Lopez,  Reese Witherspoon.

Lista cu preferatele noastre, in cele ce urmeaza!

Beyonce poarta rochie Tom Ford.

Foto: Guliver.