aida becheanu

Aida Becheanu este numele pe care trebuie sa-l tineti minte. In 2011 se muta in Bucuresti pentru prima data pentru a-si incepe cariera de model. Acum locuieste la New York si va prezenta pe podiumurile internationale!

Modelul Aida Becheanu a facut parte din portofoliul agentiilor MRA si Mandarina Models. Acum locuieste la New York si isi va incepe din toamna cariera internationala pe podiumurile din cadrul Saptamanilor Modei. Romanca este nerabdatoare sa inceapa primul sau sezon alaturi de HEROES Model Management, o agentie faimoasa de peste ocean, dupa cum a declarat pentru Vogue.com.

Aida Becheanu a dat lovitura: este noua imagine Hillier Bartley!

Katie Hillier si Luella Bartley, duo-ul care s-a aflat pentru scurt timp in fruntea fostei case Marc by Marc Jacobs si-au lansat propriul brand de lux ce le poarta numele. Hillier Bartley promite sa aduca acelasi suflu fresh de care ne-am putut bucura din plin in timpul perioadei Marc by Marc Jacobs.

hillier bartley aida becheanu
Aida Becheanu in campania Hillier Bartley toamna-iarna 2015/2016

Pe Aida Becheanu am urmarit-o inca de la primele ei shootinguri in editiile romanesti ale revistelor Glamour, Elle si Sub25 sau in cadrul emisiunii Romania’s Next Top Model. Pentru o perioada am pierdut-o din vizor. Imaginati-va surpriza pe care am avut-o cand am redescoperit-o in campania proaspat lansatului brand fashion Hillier Bartley.

Ce nu stiati despre Aida Becheanu

aida becheanu

Intr-un interviu acordat in 2012 pentru revista Sub25, Aida spunea ca si-ar dori sa fie mai inalta. Cei de la agentie ii spusesera ca la cei 1.73 ai ei nu are cum sa ajunga prea departe. In final, 1.73 m au fost mult decat de ajuns pentru a o propulsa in randul celor mai fresh chipuri din industria modei internationale.

Orice fata isi doreste sa arate ca un top model. Dar asta nu e asa de simplu precum pare la prima vedere. Iti dezvaluim care este rutina de antrenament a celor mai frumoase femei din lume!

Foto: Lukas Dvorak.