Solutii vesele si colorate pentru weekend

Pentru o escapada in lumea extravaganta a printurilor si texturilor inedite, te sfatuiesc sa alegi haine si accesorii cu model in zig-zag pentru a-ti stiliza un look modern si vesel de vacanta.

Una dintre cele mai importante tendinte ale sezonului de vara 2012 este reprezentata de tinutele cu imprimeuri inedite. Daca pana acum ti-am prezentat imprimeurile florale, imprimeurile digitale sau imprimeurile maxi, acum iti propun cateva piese moderne cu un model care iti este foarte familiar, cel in zig-zag. Fie ca este imprimat pe materiale si haine fluide de vara sau il regasim impletit in tesaturi mai groase, zig-zagul a cunoscut succesul in lumea modei in special datorita celebrului brand italian, Missoni.  Tricotajele produse sub acest nume au devenit faimoase pentru multitudinea de modele cu dungi, geometrii sau flori abstracte, intr-o combinatie cromatica vesela, asemenea unui caleidoscop de culori.

Secretul pentru un look reusit cu piese cu model in zig-zag este sa pastrezi echilibrul intregii tinute

La fel ca si in cazul imprimeurilor sau modelelor extravagante, foarte in voga in acest sezon, secretul este sa nu exagerezi. Daca alegi accesorii cu model in zig-zag, precum o pereche de sandale (Next) sau un rucsac (Mango), nu iti recomand sa le combini cu alte haine cu acelasi motiv. Poti insa purta cu usurinta bijuterii colorate sau metalice.

Daca iti indrepti atentia inspre piese vestimentare cu model in zig-zag, iti sugerez in aceasta vara sa optezi pentru materiale naturale precum matasea, bumbacul sau lana. Chiar daca asemenea dungilor orizontale si zig-zag-urile pe orizontal latesc silueta, sunt ideale pentru tipologiile androgine, fara forme voluptoase. Pentru femeile cu sani mici, topul bluzat din matase (C&A) si maioul H&M sunt doua piese avantajoase.

Piesa mea preferata pentru finalul de saptamana este salopeta scurta. Poti alege modelul de la Accessorize, ideal pentru plaja sau pentru un picnic. Si daca mini-vacanta ta este la munte, nu uita sa-ti iei in bagajul de weekend un pulover cu model in zig-zag, precum cel de la Koton, numai bun de purtat in serile racoroase.

Text: Miruna Micsan, Foto: Manole Sava, Next.