Angelina Jolie are o noua varianta pentru “girls night out”. Starul din Maleficent s-a distrat cu fiicele ei, Zahara si Shiloh, la evenimentul Kids’ Choice Awards. Ea a stralucit pur si simplu intr-o rochie neagra cu decolteu in V, creatia unei case celebre.

rochie neagra

Rochie neagra Versace

Prima aparitie publica a vedetei dupa operatia avuta recent a fost la evenimentul Kids’ Choice Awards, unde a castigat un premiu pentru rolul din Maleficent.

Angelina Jolie a purtat o rochie neagra cu decolteu in V prinsa in jurul gatului cu un inel metalic auriu. Rochia este o creatie Anthony Vacarello pentru Versace. Chiar daca este o piesa destul de fantezista pentru un eveniment dedicat copiilor, Angelina a pastrat tinuta intr-o nota simpla si eleganta. Singurele accesorii au fost bratarile subtiri de aur si cerceii mici, cu surub.

De ce o rochie neagra e o alegere corecta:

1. negrul este magulitor pentru silueta in cele mai multe ocazii;

2. decolteul nu este extrem de adanc incat sa distraga atentia;

3. inelul cu care este prinsa rochia in jurul gatului elimina necesitatea de a purta o alta bijuterie. Poate trece drept un colier choker super trendy!

Noua ne-a placut foarte mult discursul vedetei si va recomandam sa-l cititi:

“Cand eram copil mi se spunea ca sunt diferita. Dar apoi mi-am dat seama de ceva: diferit este ceva bun. Da, poate ca nu te potrivesti oriunde. Fii tu insuti. Iar cand cineva iti spune ca esti diferit doar zambeste, tine capul sus si fii mandru. Si fii rebel. E bine pentru tine! ”

Foto: Guliver