Operatiunea dulapul este principalul tau obiectiv pentru a incepe in forta noul sezon? Iti raspundem pe scurt la intrebarea “ce poarta femeile in 2015” inspirate de stilul eclectic promovat de Solange Knowles, una dintre fashionistele noastre preferate!

solange knowles la paris fashion week 2015

Ce poarta femeile in 2015

Am ales-o ca model de stil pentru aceasta primavara pe Solange Knowles deoarece outfiturile ei sunt o fuziune perfecta intre glamour si practic. Atat cele mai recente aparitii la Paris Fashion Week cat si tinutele ei purtate in anii din urma ne-au convins ca vedeta a reusit sa-si contureze o imagine puternica si un look bine definit chiar daca a jonglat cu mai multe stiluri vestimentare de-a lungul timpului.

1. Alb si negru

Pana de curand, Solange Knowles iesea in evidenta cu un stil vesel si colorat din care nu lipseau influentele afro-americane si nuantele solare de oraj, galben sau verde. Parul cu mult volum, culorile electrice si mixul de printuri au ajutat-o sa-si contureze o imagine foarte diferita de a surorii ei, Beyonce.

In prezent, Solange nu mai mixeaza nuantele puternice intre ele, ci dimpotriva, alege cu precadere alb si negru sau tinute intr-o singura culoare. Recent, la show-ul Carven pentru toamna 2015 din cadrul Paris Fashion Week, ea a ales sa poarte doar alb si negru pentru a obtine un look neo-clasic, usor de imitat.

Foto: Guliver.