Care sunt trucurile de stil cele mai eficiente pentru ca sa arati bine atat live, cat si in fotografii? Vedetele tale preferate iti dezvaluie ce haine de petrecere pentru femei sa porti la distractiile din aceasta vara pentru a obtine efectul mult dorit!

haine de petrecere pentru femei vedete
Haine de petrecere pentru femei. Rosie Huntington Whiteley poarta o rochie scurta si sexy

Haine de petrecere pentru femei – Ce sa porti vara asta

Sunt convinsa ca le admiri pe Rosie Huntington Whiteley, Amber Heard si Kate Beckinsale la fiecare aparitie in public. Secretul lor de stil e ca aleg inteligent piese care le alungesc picioarele, le pun in valoare decolteul sau frumusetea naturala.

Afla de la cele mai stylish celebritati ce haine de petrecere pentru femei sa porti la distractie pentru a arata bine atat live, cat si in fotografii!

Haine de petrecere pentru femei: decolteul e important

Conform expertilor, se pare ca 47% dintre barbatii observa pentru prima data o femeie pe strada, cand se uita la sanii ei. O treime dintre cei chestionati se uita la talia ei si doar 20% la fata.

Acum o celebram pe Rosie Huntington Whiteley pentru ca tocmai a implinit ieri 28 de ani, dar si pentru stilul ei super sic. Top modelul a ales pentru evenimentul Burberry London in Los Angeles o rochie senzuala cu decolteu amplu in V. Cele mai hot actrite la Hollywood, plus majoritatea modelelor de top le adora!

Foto: Guliver.