colectia irina schrotter

Colectia Irina Schrotter prezentata recent pe podiunul de la MQ Vienna Fashion Week ne dezvaluie in avanpremiera trendurile primaverii 2016. Iata care sunt cele mai stylish tinute create de designul Lucian Broscatean pentru femeile sofisticate de azi!

Succesul designerilor romani pe plan international nu ne mai ia prin suprindere. Dar mereu gasim un motiv de bucurie pura atunci cand presa de specialitate si vedetele din liga intai apreciaza si chiar poarta creatii made in RO. Anul aceasta trei branduri romanesti sunt in top: Murmur, Maria Lucia Hohan si Irina Schrotter!

Colectia Irina Schrotter la MQ Vienna Fashion Week

colectia irina schrotter

Colectia Irina Schrotter exploreaza noi ipostaze ale feminitatii sofisticate, specifice inceputului de secol 21. Piesele sunt caracterizate de taieturi geometrice, asimetrii care contureaza o noua silueta, croiuri si forme comode care pot fi reinterpretate diferit prin styling.

colectia irina schrotter ss 2016

Paleta cromatica este dominata de alb, bej, ocru, nisipiu si bleumarin.

irija schrotter primavara 2016

Rochia-camasa, rochia petrecuta, cardiganele drapate si tinutele de seara caracterizate printr-o senzualitate relaxata vor fi disponibile din primavara viitoare in magazinele brandului.

irina schrotter rochia camasa irina schrotter primavara vara 2016

Unul dintre cele mai iubite branduri romanesti –  Irina Schrotter – a fost lansat acum 25 de ani, propunand o alternativa mult asteptata de design romanesc de calitate. Tinutele de seara si outfiturile smart business sunt principalele directii spre care s-a orientat brandul care are magazine nu doar in Romania, ci si in alte 17 tari din lume.

irina schrotter rochie de seara

Credite colectia Irina Schrotter primavara-vara 2016:

Designer – Lucian Broscatean
Assistant designers – Carmen Chereches & Diana Flore
Incaltaminte – Mihaela Glavan
Make-up – Alexandru Abagiu; Hairstyle – Cristina Micu
Muzica – Danaga; Fotograf – Emil Costrut.