Clasicul imprimeu batic, inspirat de desenele printate pe esarfele din matase, revine in forta in moda sezonului! Desi acest trend specific anilor '70 nu este dificil de integrat in tinute de zi, iata cateva sugestii de buna purtare care te vor scuti de un stres in plus.

imprimeu batic camasa
Jennifer Lopez poarta o camasa cu imprimeu batic

Iconicul imprimeu batic revine!

Daca esti nesigura in alegerea unor piese trendy cu imprimeu batic, deoarece ti se pare ca este un print dificil si mult prea retro pentru gusturile tale actuale, vom incerca sa-ti dovedim contrariul!

Chiar daca a fost promovat fervent in moda anilor ’70, nu si-a pierdut din farmec odata cu trecerea timpului. Iconicul imprimeu batic a fost folosit de toate casele importante iar anumiti designeri l-au transformat intr-o semnatura de stil. Gucci, Versace si Etro i-au dedicat colectii intregi iar Moschino, mai nou, ni-l prezinta intr-o varianta ludica si vibranta.

O multime de piese numai bune de integrat in tinute de zi elegante sunt concepute acum din materiale inspirate de printul cu care ne obisnuisem in special pentru esarfe. Cel mai recognoscibil este cel cu lanturi, imprimat pe camasa purtata de Jennifer Lopez.

Urmareste in continuare cateva reguli de buna purtare preluate de la vedete si din colectiile de catwalk ale brandurilor celebre!

Foto: Guliver.