Anumite echipamente de sala chiar pot fi integrate in tinute cool de street style. Insa altele categoric NU! Cum facem diferenta si pe ce criterii le alegem, in cele ce urmeaza.

echipamente de sala femeie
Echipamente de sala: le purtam sau nu si pe strada?

Echipamente de sala

Anumite echipamente de sala chiar pot fi purtate si pe strada! Moda actuala incurajeaza acest lucru, insa trebuie sa tinem cont de anumite aspecte pentru ca imaginea noastra sa nu aiba de suferit. Afla de la vedete cum faci diferenta intre ce sa porti si ce nu si in afara salii de fitness:

1. DA: in cazul in care piesele de gym au un design special (vezi colectia Nike & Sacai) sau sunt integrate in tinute mix&match avantajoase;

2. Spune NU: tinutelor extrem de mulate din cap pana in picioare, celebrilor yoga pants transparenti si in general pieselor care dezgolesc excesiv pielea si iti scot in evidenta micile imperfectiuni mai mult decat ti-ai dori.

Echipamente de sala purtate de Hillary Duff: DA!

Vedeta a inteles ca nu te poti plimba pe strada imbracata doar intr-o pereche de colanti si o bustiera sport. E de preferat sa porti peste tinuta de gym un tricou larg din bumbac, cu un imprimeu colorat. In plus, o camasa de blugi legata in talie ascunde perfect zonele pe care nu dorim sa le expunem in public. Acest truc functioneaza perfect si in cazul femeilor cu silueta para, care doresc sa-si ascunda discret soldurile atunci cand poarta colanti.

Foto: Guliver.