filmul jumanji si moda

Filmul Jumanji, lansat in 1995, care-l are pe actorul Robin Williams in rolul principal, a fost una dintre sursele de inspiratii ale unei colectii capsula cu imprimeuri care fura toate privirile. Ne-am indragostit la prima vedere de BNKR!

Poate n-ai auzit pana acum de brandul australian BNKR insa sunt sigura ca dupa ce te vei uita la cateva imagini din lookbook-ul sau ii vei memora numele. El a lansat recent o colectie capsula impreuna cu CBKD, gandita de directorul creativ Cooper Davis.

Noile itemuri au fost inspirate de spiritul artistic japonez dar si de filmul Jumanji lansat in 1995. Colectia este practic un melanj de printuri tribale si elemente futuristice si sunt sigura ca orice fata care adora piesele statement isi va dori cate ceva din colectie.

“Printul Jumanji este exotic si un pic periculos, iar printul Clairvoyant a fost desenat manual de mine. Am incerca sa creez un imprimeu cu linii albe si negre inspirat de lucrarile artistice japoneze”, a explicat Cooper. “Cooper Davis are o viziune interesanta asupra modei si stilului. Felul in care interpreteaza anumite imprimeuri si haine este diferit si extraordinar. Am vrut sa-i dau ocazia sa-si foloseasca din plin imaginatia si sa faca ceva comercial, dar si inovativ”, a declarat Melanie Flintoft, directorul creativ al brandului BNKR.

Aceasta este prima colectie realizata impreuna de cele doua branduri si se pare ca vor mai urma si altele in viitor. Colectia este compusa din 4 bluze, 2 rochii si o pereche de pantaloni si poate fi comandata in exclusivitate de pe FashionBunker.com. Fiecare piesa costa intre 139 si 240 de dolari.

colectie de moda inspirata de Jumanji

Foto: FashionBunker.com