Moda 2015 este marcata de cele mai puternice directii ale anilor ’60, ’70 si ’80. Urmareste propunerile designerilor si identifica stilul potrivit personalitatii tale!

moda-2015-anii-60

Anii ’60 reapar in moda 2015

Cele mai importante dintre tendintele actuale nu exclud  piesele iconice cu un vibe retro, care au reusit sa depaseasca bariera timpului rezistand pana in zilele noastre. Intr-o varianta noua, incredibil de atractiva. Te provocam sa-ti alegi look-ul preferat si sa te inspiri de la style-iconurile anilor ’60, ’70, ’80!

Liniile minimaliste inseamna si micro mini. Asa ca ai face bine sa reincepi programul de fitness pentru ca moda 2015 inspirata din anii ’60 nu iarta pe nimeni.

Elementele specifice stilului anilor ’60 sunt: croiala in A, folosirea texturilor sintetice inovatoare alaturi de materialele naturale clasice. Combinatiile de culori contrastante (roz si rosu de exemplu), plus lungimea exagerat de scurta a pieselor vestimentare.

Versace a dat un refresh acestei tendinte cu ajutorul decupajelor indraznete si taieturilor geometrice. Pornind de la acestea, designerul a reinterpretat intreaga colectie intr-o cheie moderna si foarte practica.

Style icon-urile anilor ’60  te inspira: Brigitte Bardot, Jane Birkin, Twiggy.

Foto: Versace primavara-vara 2015/Guliver.