modele de clutch-uri vedete

Fashionistele internationale si starurile de la Hollywood au facut o adevarata pasiune pentru noile modele de clutch-uri create de Edie Parker. Plastic, glitter si texte simpatice. Aceasta este reteta succesului in materie de accesorii in primavara 2015!

Realizate din plastic si glitter, cu texte inspirationale sau fara, cele mai hot modele de clutch-uri semnate Edie Parker sunt ideale de purtat atat cu tinute elegante, cat  si cu piese casual din denim. Vedetele de la Hollywood ne demonstreaza ca e posibil!

Rita Ora si Chiara Ferragni si-au ales accesoriul preferat: Flavia clutch by Edie Parker

Daca esti pasionata de accesorii si de modele de clutch-uri, acum e timpul sa porti un clutch de efect care-ti poate completa stralucitor piesele de primavara din garderoba! Chiar daca modelele create de Edie Parker depasesc bugetul nostru de shopping, ne pot insa servi ca inspiratie. Trebuie doar sa cauti modele de clutch-uri simpatice din plastic, cu o forma dreptunghiulara. Iti garantez ca la Zara am vazut inca din sezonul trecut un clutch cu design asemanator, cu glitter! Brandurile accesibile se inspira de obicei din hit-urile sezonului in materie de haine si accesorii.

Top 5 modele de clutch-uri inedite

modele de clutch-uri vedete
Modele de clutch-uri purtate de vedete: Rita Ora poarta Flavia Clutch by Edie Parker

Inspirate de stilul retro-glam, senzationalele modele de clutch-uri create de Edie Parker nu au devenit intamplator preferatele fashionistelor contemporane! Pot fi purtate in orice fel de tinute, au detalii stralucitoare din glitter, texte cu diverse mesaje si oglinda interioara. Cred ca toate aceste motive pot cuceri orice pasionata de moda!

modele de clutch-uri vedete
Chiara Ferragni te poate inspira atunci cand cauti modele de clutch-uri

Despre Edie Parker si clutch-urile Flavia

Inainte de a lansa brandul Edie Parker in 2010, designerul Brett Heyman a invatat arta realizarii accesoriilor speciale de marile case pentru care a si lucrat: Gucci, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana. Obsesia ei pentru gentile mici si pretioase, inspirate de stilul anilor ’50-’60, a ajutat-o sa-si duca visul la bun sfarsit.

modele de clutch-uri vedete
Modele de clutch-uri purtate de Zanita Whittington

Toate modelele de clutch-uri sunt lucrate manual in plastic, in care apoi este turnat glitter. Din acest motiv nicio piesa nu seamana cu alta 100% si tocmai astea le face valoroase. Costul unui clutch Flavia Edie Parker poate incepe de la 1400 eur si continua pana la 1700 eur.

modele de clutch-uri vedete
Modele de clutch-uri purtate de Julie Macklowe
clutch-uri edie parker
Chloe Green

Foto: Guliver.