7 semne subtile ca barbatul de langa tine te respecta cu adevarat

1

Cum stii daca un potential partener este ceea ce trebuie pentru tine?

Este important sa fii convinsa ca barbatul de langa tine te respecta. Cateva indicii s-ar putea sa fie mai greu de observat, dar, daca exista, poti sa stai linistita in legatura cu relatia ta.

1. Nu se concentreaza doar pe frumusetea ta

Sigur, e placut sa-ti faca complimente despre cum arati, dar este recomandat ca partenerul tau sa puna pret si pe alte calitati ale tale. Un barbat care te respecta te va aprecia pentru inteligenta si bunatatea de care dai dovada.

2. Te include in propriile interese si hobby-uri

Asta nu inseamna ca nu mai faceti nimic separat. Dar este placut sa vezi ca partenerul tau vrea sa imparta cu tine lucrurile care ii fac placere. Daca discuta cu tine diverse aspecte legate de activitatile si interesele sale, inseamna ca te respecta si nu vrea sa te lase pe dinafara.

10 adevaruri simple care determina cat va dura o relatie

3. Nu se simte intimidat de ambitia si succesul tau

Femeile de succes pot fi considerate o provocare, deoarece unii barbati se simt inconfortabil cu o femeie care pare mai implinita decat ei. Cu toate acestea, un om respectuos nu se va simti niciodata intimidat de acest lucru si va fi un aliat fidel care lupta pentru visurile tale.

4. Nu foloseste tactici de manipulare

Stii clar ca barbatul de langa tine te respecta atunci cand nu iti jigneste inteligenta, apeland la diverse metode pentru a te convinge sa actionezi cum vrea el. De altfel, daca ai langa tine un manipulator, fugi cat mai repede.

5. Iti asculta opiniile

Un barbat care te respecta cu adevarat iti va asculta cu atentie opiniile si parerile, chiar si atunci cand nu sunt in concordanta cu ale sale. Este important sa ai incredere ca partenerul tau va lua in considerare punctul tau de vedere in ceea ce priveste deciziile importante.

6. Isi onoreaza promisiunile

Respectul implica responsabilitate si integritate. Un barbat care te respecta cu adevarat isi va onora promisiunile, fiind consecvent in comportamentul sau si respectandu-si angajamentele fata de tine.

Obiceiul saptamanal care poate imbunatati orice relatie, potrivit unui terapeut de cuplu

7. Iti acorda spatiu si libertate

Respectul inseamna sa recunosti si sa respecti nevoia de spatiu si libertate a celuilalt. Daca te iubeste, iti va permite sa te dezvolti, fara a te sufoca sau a-ti impune limite excesive.

Foto: Freepik.com