Cele mai importante semne care arata ca barbatul pe care l-ai ales te respecta

1
De Alice Moisescu
2 apr. 2019

Relatiile fericite au doi piloni principali: dragostea si respectul. Uneori, acestia pot depinde unul de celalalt, insa de cele mai multe ori ei trebuie priviti separat si e nevoie de multa munca pentru fiecare in parte pentru ca relatia sa fie o reusita!

Si desi ti se va parea ciudat, adevarul este ca respectul poate fi destul de greu de sesizat intr-o relatie de iubire. De ce? Pentru ca poate fi deseori confundat cu dovezile de dragoste.

Un partener care te iubeste, te va respecta inainte de toate ca femeie, si mai apoi ca partenera.

Astazi vom vorbi despre criteriile care arata ca iubitul tau te respecta. Haideti sa dezvoltam putin!

Daca faceti aceste 9 lucruri, inseamna ca relatia voastra este solida

Cele mai importante semne care arata ca iubitul tau te respecta

Nu te controleaza

Daca partenerul tau nu iti spune unde sa te duci, cu cine sa stai, ce sa faci… intr-un cuvant nu se amesteca in relatile tale cu prietenii sau cu familia, inseamna ca te respecta si ca iti respecta intimitatea. Are incredere in tine. In dragostea voastra.

NU inseamna NU

Un partener intelegator va sti ce nu iti place si va respecta asta. Daca tie nu iti place sa fii gadilata excesiv sau sarutata, poate, la prima ora a diminetii, atunci el in mod sigur nu va face aceste lucruri. Cand nu pune presiune asupra ta, inseamna ca te respecta.

Este onest cu tine

Un barbat bun niciodata nu iti va ascunde nimic. Va impartasi cu tine totul, de la griji sau suparari si pana la reusite si bucurii. Va avea incredere in tine ca il vei asculta si ca ii vei fi alaturi, indiferent de situatie.

Te asculta

Daca simti un zid gros intre tine si partener, inseamna ca nu te… respecta si ca nu ii pasa realmente de ce ai de spus. Un partener bun va asculta cu atentie tot ce te framanta sau te nelinisteste si iti va fi alaturi neconditionat.

Daca iubitul tau este numai ochi si urechi atunci cand tu simti nevoia sa ii vorbesti, sa te descarci, poate, dupa o zi lunga si obositoare… atunci he’s the one!

Este mandru de reusitele tale

Un partener care te iubeste si care te respecta stie ce targeturi ti-ai setat: profesionale, fizice, de ordin emotional, in dezvoltarea ta personala etc. Si te va sustine in indeplinirea acestora. Daca este mandru de tine, o data ce le-ai atins, si le va vorbi si prietenilor sau familiei lui despre asta… inseamna ca te respecta! Si ca pune pret de starea ta de bine, pe evolutia si pe fericirea ta!

15 semne ca esti intr-o relatie cu un om bun

Te poti baza pe el

Daca partenerul tau te lasa sa astepti ore in sir in seara in care ati hotarat sa va vedeti sau nu iti mai raspunde la telefon… asta inseamna ca nu este prea interesat de relatia voastra. Daca, in schimb, este prompt… iti respecta timpul si te respecta si pe tine.

Raspunde la aceste 7 intrebari profunde ca sa-ti dai seama cat de sanatoasa este relatia ta

Este corect

In toate relatiile de cuplu sunt certuri si momente tensionate. Important este sa stim sa le gestionam. Un partener care te respecta va fi corect in argumente, nu va abuza emotional de tine si nu te va pune doar pe tine la zid atunci cand aveti un conflict. Nu va fi agresiv si nici nu te va lovi cu cuvinte grele.

Ba dimpotriva, va asculta tot ce ai de spus si iti va raspunde rational. Acesta este un mare semn de respect!

Foto: Shutterstock.com