Daca faceti aceste 9 lucruri, inseamna ca relatia voastra este solida

1
De Ioana Marosan
9 ian. 2019

Este normal ca o relatie sa treaca prin momente bune, dar si prin momente mai grele. Dar care sunt factorii care iti arata cat de solida este relatia ta sentimentala? Descopera lucrurile care iti arata ce fel de relatie ai!

Daca ai vechime in relatie, probabil stii ca dragostea este ca un carusel. Exista foarte multe cupluri care au probleme de compatibilitate. Uneori, aceste probleme ajung sa puna capat relatiei, insa alteori o intaresc si mai mult si te ajuta sa ai parte de o dragoste care poate sa invinga orice fel de obstacole.

Toate cuplurile trec prin momente grele, insa trebuie sa retii ca acele momente sunt de fapt ca niste examene ale caror rezultate iti arata cum arata viata voastra de cuplu. Mai jos poti vedea care sunt factorii care iti arata cat de solida este relatia ta sentimentala.

1. Va raspundeti unul altuia la mesajele text in cel mai scurt timp posibil.

Nu-l lasi pe celalalt sa astepte raspunsul tau prea mult, asa ca ii scrii cat de repede posibil. Nu esti niciodata egoista si te gandesti intotdeauna mai intai la partenerul tau.

2. Nu aveti nicio problema legata de intimitate si de a va arata afectiunea unul catre celalalt.

Va iubiti unul pe celalalt si nu va deranjeaza sa va arati unul altuia acest lucru in mod constant. Nu exista niciun motiv pentru a-ti infrana aceste impulsuri si nici nu te prefaci ca esti greu de cucerit.

3. Comunicati fara probleme unul cu celalalt.

Stiti amandoi cat de importanta este comunicarea intre parteneri pentru ca o relatie sa functioneze foarte bine si faceti tot posibilul sa va spuneti unul celuilalt tot ce aveti de spus. Multe cupluri ajung sa se desparta pentru ca nu au stiut sa vorbeasca unul cu celalalt.

4. Continuati sa iesiti impreuna in oras in mod regulat.

In felul acesta veti intari si mai mult relatia pe care o aveti si va puteti simti ca la inceput, atunci cand ieseati la intalniri.

5. Considerati ca relatia voastra este o munca de echipa.

Impreuna faceti o echipa foarte buna si lucrati la intarirea relatiei voastre. Fiecare dintre voi are drepturi egale si amandoi investiti acelasi timp si efort in relatia voastra. In felul acesta stiti amandoi ca mentineti relatia pe linia de plutire.

6. Relatiei voastre nu ii lipseste buna dispozitie.

Aveti incredere unul in celalalt si va simtiti bine de fiecare data cand sunteti impreuna. Tu esti relaxata si te simti confortabil atunci cand petreceti timpul amandoi. Va puteti prosti impreuna si puteti sa radeti impreuna de lucrurile pe care le faceti.

7. Aveti o viata sexuala sanatoasa si activa.

Acesta este un aspect foarte important al relatiei voastre, fiind un indicator ca pasiunea nu a disparut din viata voastra. Daca latura fizica a relatiei voastre joaca un rol important pentru ambii parteneri, acesta este un indicator al stabilitatii in viata de cuplu.

8. Vorbiti mereu despre planurile de viitor.

Acesta este un indicator foarte important pentru ca arata ca ambii parteneri doresc sa investeasca in relatia lor sentimentala. Gandurile voastre se indreapta catre un viitor comun. Nu va considerati unul pe celalalt ca pe o etapa temporara si va doriti ca relatia voastra sa aiba succes.

9. Fiecare dintre voi are o viata in afara vietii de cuplu.

Desi relatia voastra este foarte importanta pentru fiecare dintre voi, ambii parteneri trebuie sa aiba si o viata individuala de care sa fie mandri. In felul acesta veti constientiza ca relatia de cuplu nu este singura fateta a vietii voastre.

Foto: Shutterstock.com