Fin, delicat si ultra-feminin, satinul este cu adevarat materialul care te rasfata! Afla care sunt cele mai inspirate idei de styling pentru seducatoarele rochii din satin.

rochii din satin vedete
Cele mai sexy rochii din satin purtate de vedete

3 rochii din satin

Printre piesele cult din garderoba feminina a tuturor timpurilor se numara si senzualele rochii din satin. Noi credem ca nu ar trebui sa le ocolesti in acest sezon, asa ca am realizat un ghid de stil inspirat de cele mai recente aparitii ale celebritatilor.

Modelele pot fi foarte diferite – rochii furou, rochii cu spatele gol sau rochii lungi cu corset – insa regulile de buna purtare pentru aceste rochii din satin sunt aceleasi!

1. Adevaratele cunoscatoare stiu ca regula de aur a rafinamentului absolut este discretia. Cand porti rochii din satin (un material cu textura lucioasa), renunta la bijuteriile opulente cu pietre sau cristale colorate. Cerceii cu perle sau bijuteriile din cristale mici albe nu vor deranja.

2. Poarta aceste rochii din satin direct pe piele, niciodata cu dresuri!

3. Sandalele sunt accesoriile ideale sau pantofii stiletto nude ori metalizati.

4. Moda prezentului a depasit ideea invechita care spune ca nu poti combina bijuteriile argintii cu cele aurii. Aceeasi directie se aplica si atunci cand vorbim de mixuri de materiale lucioase. Da, poti purta satinul in combinatie cu accesorii metalice (pantofi, curele, plicuri). Tendintele din 2015 iti permit sa experimentezi si sa faci mici extravagante fashion atata timp cat sunt de bun gust.

Rochii din satin purtate de Kylie Minogue

De ce o iubim pe Kylie? Pentru ca are un look super sic si la 47 de ani! Si nu ii este teama sa-si arate picioarele, decolteul si nici sa poarte piese glam de seara cu un aer relaxat.

Detalii esentiale: combinatia fresh intre nuanta rose-peach si imprimeul leopard.

Foto: Guliver.