Mercur in Balanta: Cum va fi afectata zodia ta de tranzitul din 11 octombrie 2022

1
De Cristiana Astefanoaiei
11 oct. 2022

11 octombrie 2022 este o zi pe care o vom tine minte! Mercur aduce vesti bune pentru zodii, in sfarsit! Horoscop complet.

Dupa o lunga miscare in retrograd in Balanta si apoi in Fecioara, Mercur a revenit in mers direct si din 11 octombrie va tranzita din nou, Balanta. Spre deosebire de luna septembrie, care a fost dificila din cauza retrogradarii, acum astrologii ne dau vesti bune! Reintoarcerea lui Mercur in Balanta inseamna comunicare eficienta, deschisa si sincera, cu mult accent pe relatii.

Acum este ocazia sa imbunatatim acolo unde am observat fisuri si sa umplem golurile pe care tacerea le-a lasat in ultima perioada.

Ce inseamna Mercur in Balanta

Mercur este cel care influenteaza comunicarea, iar Balanta aduce echilibru, aduce diplomatie si buna intelegere.

Poti sa semnezi contracte, poti sa incepi un nou job, este o perioada foarte benefica.

Daca simti ca te-ai indepartat de partenerul tau sau de oamenii dragi din viata ta, iata ca Mercur ne ofera ocazia sa remediem acest lucru.

De acum, incepe o perioada in care poti sa vorbesti liber, poti sa negociezi, vei fi bine inteleasa si vei vedea mult mai clar, la randul tau, punctul de vedere al celorlalti.

Vezi in continuare cum se va simti Mercur in Balanta pentru zodia ta din 11 octombrie 2022!

Horoscopul saptamanii 10-16 octombrie. Cele mai apropiate relatii ale Balantei sunt puse la incercare

Berbec

Este ca si cum Mercur iti ofera o oglinda in care sa te privesti. Esti constienta de tiparele tale de relationare? Observa cu atentie erorile pe care le-ai facut in trecut, ca sa le remediezi si sa te indrepti spre alta directie. Poate fi un proces frustrant si anevoios, dar rezultatele introspectiei din aceasta toamna iti vor veni in ajutor in anii urmatori!

Taur

E posibil sa te simti scos din joc pentru o perioada, cel putin din punct de vedere al finantelor si carierei. Daca crezi ca ti se pun bete in roate in acest domeniu, poate ar trebui sa privesti mai atent. S-ar putea sa fie doar o ocazie de a analiza bine situatia inainte sa iti iei avant! Cu siguranta bazele pe care le stabilesti in aceasta perioada prin discutii, tratative, negocieri vor fi fundamentul reusitei tale din viitor.

Gemeni

Esti mai sensibila si mai emotiva decat de obicei. Doresti sa te inconjori mult de prieteni si vestea buna este ca fix acest plan al vietii tale este favorizat de revenirea lui Mercur in Balanta. Vorbeste cu oamenii din jur, asculta-le parerea, invata de la ei. Poti chiar sa mergi la terapie, sa apelezi la un specialist in meditatie, ai multa deschidere in aceasta zona.

Rac

E posibil ca cineva sa dispara din viata ta si sa nu intelegi care este motivul. Te simti abandonat si iti e destul de greu sa accepti aceasta schimbare. Este doar o lectie! Oamenii vin si pleaca; depinde de tine sa deosebesti prietenii de vreme buna de cei care sunt cu adevarat cei mai buni prieteni ai tai si care nu te vor parasi niciodata.

Leu

Mercur si Balanta aduc contradictie in viata ta. O sa simti nevoia de a sta singura, in introspectie, incercand sa intelegi anumite lucruri despre tine. In acelasi timp, vei dori sa te distrezi, sa fii vazuta, admirata. Destul de greu sa le impaci pe amandoua, dar nu imposibil. Asigura-te ca petreci timp egal in lumea ta, dar si in viata sociala. Vei simti ca iti gasesti echilibrul, in acest mod.

Spune-mi ce zodie esti pentru a afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in luna octombrie

Fecioara

Pe masura ce Mercur a iesit din zodia ta, te-ai pierdut in emotiile tale si te simti extrem de confuza in ceea ce priveste dragostea. Chiar daca simti ca trebuie sa iei o decizie, cel mai bine este sa iti iei timp sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat inainte de a forta lucrurile sa se intample. Ai mare incredere in intuitia ta!

Balanta

Mercur a revenit in semnul tau, de aceasta data in mers direct si te conduce spre un nou destin, mai ales in ceea ce priveste cariera ta. Acest tranzit are menirea de a te scoate din calea ta si de a-ti extinde orizonturile. Iti iei in sfarsit puterea si alergi cu ea, in loc sa lasi viata sa se intample (ceea ce faci in mod normal pentru a pastra pacea si armonia). Sacrificiile pe care le-ai facut in ultima vreme dau roade si chiar vei fi recunoscut pentru munca ta.

Scorpion

Se schimba dinamica in relatia ta si vei observa ca si timpul petrecut singuri va ajuta mult in a construi ceva impreuna. Daca esti o fire geloasa, e posibil ca acest lucru sa se schimbe in perioada urmatoare si sa dai dovada de mai multa intelegere. De asemenea, daca esti singura, poti sa cunosti pe cineva interesant.

Sagetator

E posibil sa fii pus in situatia de a lucra in echipa sau vei avea nevoie sa colaborezi cu cineva. Aceste intamplari iti vor creste mult stima de sine, caci vei primi admiratie din partea oamenilor din jur. Asigura-te ca in urmatoarele zile, pana la finalul lunii octombrie, petreci mult timp in jurul oamenilor. Socializarea va fi pe primul plan pentru tine!

Cele 4 zodii care se despart in luna octombrie. Leul are motive intemeiate!

Capricorn

Mercur in Balanta va avea un impact puternic in casa banilor pentru tine. Se poate sa pierzi sau sa castigi, depinde doar de modul in care vei lua anumite decizii. De aceea, e bine sa ai rabdare si sa nu faci investitii din impuls, sa nu cumperi doar de dragul de a o face. Castigurile vin in urma unor eforturi facute de tine in ultima perioada.

Varsator

Pentru majoritatea zodiilor, acest tranzit aduce o mai buna intelegere in comunicare, insa pentru tine nu e chiar asa. Iti va fi greu sa te exprimi si sa fii auzit. E posibil sa fii mai emotiv si sa te pierzi usor cu firea. Cel putin o saptamana ar fi recomandat sa incerci sa nu iei decizii majore, sa nu partici la concursuri, conferinte, interviuri, daca e posibil.

Pesti

Nu mai pune la suflet tot ce li se intampla oamenilor din jur. Mercur vine cu o lectie de egoism, de care tu ai mare nevoie. In ultima perioada te-ai lasat pe ultimul loc, iar acum e momentul sa redevii o prioritate in viata ta!

Foto: depositphotos.com