Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022: Fecioara este iubita cu pasiune

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 nov. 2022

Ce luna ne asteapta! Decembrie vine cu luminite pe strazile oraselor, dar si in inimile noastre! Dragostea ne va straluci in suflete mai mult ca niciodata, ne indragostim si ne declaram dragostea. Ce mod mai frumos de a incheia anul?

Previziuni speciale pentru ultima luna din anul 2022 in ceea ce priveste dragostea. Iata horoscopul pentru zodia ta in luna decembrie!

Berbec

Orice incercare de a revitaliza ceva ce nu mai functioneaza nu poate duce decat la mai multa durere si suferinta. A venit timpul sa lasi in urma ceea ce s-a intamplat, in timp ce inveti cum sa te vindeci in jurul oricaror regrete pe care le porti. Este o luna in care incepe procesul tau de vindecare emotionala. Desi ar putea fi tentant sa gasesti alinare in a primi sfaturi de la prietenii apropiati si de la familie, indrumarile pe care le primesti te indeamna sa pornesti intr-o calatorie interioara pentru a-ti intineri spiritul. Jupiter ajunge in semnul tau si iti va aduce noroc in dragoste din 20 decembrie, asa ca in ultimele saptamani ale anului e bine sa te lasi purtata de val!

Compatibilitatea femeii Berbec cu barbatii din fiecare zodie

Taur

Este posibil ca relatia ta amoroasa sa ajunga intr-un punct in care te simti invadata. Daca gandurile tale sunt spre despartire, incearca sa comunici deschis cu partenerul tau, dar sa iti urmaresti intuitia. Pot sa iasa la iveala multe lucruri neplacute din trecut, care te macina si te fac sa revezi dinamica dintre voi cu alti ochi. Daca exista ceva ce ai vrea sa vindeci sau sa gasesti o incheiere in interiorul tau – sau chiar o dorinta de a te reintalni cu cineva sau ceva din trecut, o poti face din 20 decembrie, sub protectia lui Jupiter, care ajunge in Berbec.  O energie sociala ar trebui sa radieze in jurul tau pe tot parcursul lui decembrie, asa ca bucura-te de dragostea pe care o primesti de la prieteni si familie!

Gemeni

Tendinta ta de a te lasa purtata de val nu este cea mai potrivita in luna decembrie. Asta pentru ca razboiul dintre nevoia ta de independenta si sentimentele tale se intensifica. Te asteapta o alta luna plina de provocari, aflata in totalitate sub influenta lui Marte, planeta sexului, a pasiunii si a impulsului, care e retrograda pana in ianuarie. Vei fi frustrata si nervoasa adesea, iar daca simti ca ai reprosuri de adus partenerului de viata sau celor dragi, gandeste-te de doua ori inainte de a agita apele. Jupiter te ajuta sa ai o viata sociala activa, din 20 decembrie, moment in care ai putea sa-ti cunosti dragostea, daca esti singura.

Rac

Iti va fi usor sa ii faci pe cei dragi sa se simta bine, iar ei se bucura sa fie in preajma ta. Acest lucru aduce o armonie aparte in casa ta si, in general, oriunde iti faci simtita prezenta. Chiar daca te hranesti mult cu energia socializarii, nu uita sa ai aceeasi grija si pentru tine. Pune-te pe primul loc si fa ceva ce iti face placere, apeleaza la hobby-uri sau la calatorii. O luna noua va lumina zona ta de parteneriat pe 23 decembrie, care v-ar putea incuraja pe tine si pe partener sa faceti planuri, sa va mutati impreuna sau sa discutati despre casatorie.

Leu

In general, relatiile tale vor avea mai multe obstacole, care te vor face sa fii destul de frustrata. Nu se intampla lucrurile asa cum vrei in decembrie. Asculta-ti intuitia! Momentul de a actiona va veni. Incearca sa-ti schimbi atentia catre ceea ce poti controla, cum ar fi prioritizarea sanatatii si a starii tale de bine. In jurul datei de 7 decembrie, dupa Luna Plina, sectorul tau social va fi destul de important, ai ocazii de a iesi in oras, de a participa la evenimente. Insa apoi esti destul de retrasa si preferi sa te izolezi. Daca esti singura, sansele de a cunoaste pe cineva nou sunt destul de mici, insa daca o faci, vei avea parte de scantei si fluturi in stomac!

Fecioara

Explorarea romantismului va fi esentiala pentru tine si vei simti nevoia de a fi vulnerabila, intima si afectuoasa cu cineva. Daca esti implicata intr-o relatie, puteti face ceva nou impreuna sau puteti calatori, sunteti avantajati sa purtati discutii profunde si sa va conectati. In cazul in care nu esti impreuna cu cineva, o sa simti atractie, entuziasm si curiozitate fata de o persoana speciala. Atentie: provocarea ta este sa-ti vezi energia creativa ca energie sexuala. Cu alte cuvinte, e momentul sa renunti la ambitii profesionale in favoarea iubirii, caci vei avea mult de castigat.

Horoscopul iernii 2022 pentru toate zodiile. De ce are nevoie sufletul tau in urmatoarele trei luni

Balanta

Circumstantele actuale, oricat de inconfortabile ar fi, te pregatesc pentru o dorinta inconstienta – stabilitatea. Simti nevoia de stabilitate si confort mai mult ca niciodata. Iar daca ignori aceasta tendinta, vei creste stresul si tensiunea si deschide usile unor rani care ar putea fi prevenite. Partea buna este ca relatiile Balantelor vor straluci in decembrie, iar persoanele singure se pot alinia cu un suflet pereche pentru totdeauna. In special din 20 decembrie 2022, cand Jupiter, planeta norocului, va poposi in zona ta de parteneriate, vei gasi multa alinare in relatia ta de iubire!

Scorpion

Descoperirea de noi modalitati de a aduce abundenta in relatia ta este prioritatea ta actuala. Iti doresti foarte mult sa va imbunatatiti stilul de viata, pentru a te simti mai bine si a beneficia de un confort sporit. Asigura-te ca si partenerul tau are aceleasi nevoi, pentru ca s-ar putea sa devii usor intruziva cu o schimbare brusca de mentalitate. E bine sa iti folosesti parte din aceasta energie si pentru a petrece timp de calitate cu prietenii apropiati si cu familia. Asta iti va hrani sufletul si iti va oferi noi idei.  Daca esti singura, sa-ti intalnesti sufletul pereche sau sa te indragostesti.

Sagetator

Esti una dintre cele mai norocoase zodii ale lunii decembrie 2022! Pur si simplu, gasesti doar oportunitati si ocazii magice in viata ta. De asemenea, gloriosul Jupiter va aduce mai mult noroc in cea mai mare parte a lunii in jurul problemelor legate de casa, familie sau gospodarie. Daca vrei sa faci schimbari intr-una dintre aceste zone, acum va fi momentul sa indraznesti. Jupiter va veghea in special zona ta de pasiune, aducand noroc in dragoste, creativitate si fertilitate. Daca esti singura, poti sa gasesti pe cineva care sa iti fure inima. Atentie, totusi, daca relatia ta nu era in cea mai buna forma pana acum, te poti astepta la un punct de cotitura major.

Capricorn

Draga Capricorn, acorda o atentie deosebita viselor tale si oricaror semne subtile pe care le primesti in aceasta luna, in loc sa te stresezi cu privire la ceea ce trebuie sa realizezi in continuare. Visele tale contin mesaje ascunse care iti vor fi utile pentru a intelege la ce trebuie sa lucrezi in urmatoarele luni. Poti intalni pretendenti neasteptati in viata ta romantica. Jupiter, planeta norocului, isi continua rotatia prin sectorul tau de intelect si comunicare pentru cea mai mare parte a lunii, asa ca te poti (re)conecta cu vecini, prieteni, frati sau cu actualul iubit, daca pana acum ati avut probleme de comunicare.

Varsator

Decembrie va fi cea mai lenta luna pe care ai experimentat-o de mult timp. Bucura-te! Este momentul sa iei o pauza, sa respiri adanc si sa sarbatoresti ca ai incheiat inca un an de succes. Insa apar si neplaceri, precum frustrari legate de iubire, relatie, copii sau chiar propriile hobby-uri. Asta se intampla si pentru ca Marte, planeta energiei, va continua sa fie retrograda in sectorul tau de pasiune, romantism si fertilitate. Iar acest efect se va simti pana in ianuarie. Daca apar situatii sau persoane din trecut, foloseste aceasta perioada pentru a gasi o incheiere, te va ajuta mult sa fii mai impacata. Nu e o perioada buna pentru noi relatii.

Marte retrograd aduce schimbari in viata noastra, din 30 octombrie. Mantra pentru fiecare zodie in luna noiembrie

Pesti

Anul se termina cu o efervescenta, nu cu un foc de artificii. Vei fi, mai degraba, ca un foc mocnit.  Puternicul Marte, planeta energiei, continua sa retrogradeze in zona ta domestica, promitand frustrari si provocari in jurul problemelor casnice sau de familie pana la jumatatea lunii ianuarie 2023. S-ar putea sa vrei sa petreci mai mult timp cu prietenii, sa te conectezi cu grupuri noi. Se poate sa apara anumite schimbari in jurul situatiilor de acasa sau in viata de familie. Daca esti singura si vrei sa cunosti pe cineva, ai ocazia de a o face dupa 20 decembrie, sub lumina norocosului Jupiter.

Foto: depositphotos.com