Cum au sarbatorit vedetele internationale sarbatorile pascale

cum au sarbatorit vedetele de paste
1
De Daniela Mitran
27 apr. 2019

Daca vrei sa stii cum au sarbatorit vedetele de peste hotare ziua de Paste si ce mesaje au ales sa transmita, arunca un ochi aici.

Duminica ne punem haine de sarbatoare, ne intalnim cu familia sau prietenii si celebram Pastele ortodox. Este un moment al anului in care pregatim mancaruri delicioase, mergem la slujba de Paste si ne relaxam alaturi de familie si cei dragi.

Daca esti curioasa sa afli ce au facut vedetele in ziua de Paste catolic, ce tinute au afisat si ce mesaje au transmis in social media, vezi mai jos.

Cum au sarbatorit vedetele sarbatorile pascale

Pentru ca ne place sa ne inspiram din modul de viata al celebritatilor si suntem curiosi sa vedem ce fac cu ocazia unei sarbatori atat de importante, ne-am indreptat atentia catre paginile lor de Instagram.

January Jones

Actrita americana January Jones este o bucatareasa impatimita si talentata, asa ca a petrecut destul timp in bucatarie, pregatind preparate delicioase pentru cei dragi. Are simtul umorului, pentru ca a ales sa poarte un sort haios, prin care ne transmite ca de fapt si-ar fi dorit sa fie undeva la mare, relaxandu-se pe o plaja ferita de privile curiosilor.

Priyanka Chopra si Nick Jonas

Fericitul cuplu nu a petrecut primul Paste ca sot si sotie in casa pe care recent si-au cumparat-o impreuna, ci au ales sa sarbatoreasca alaturi de familia lui Nick, sosind incarcati de cadouri un pic mai… neconventionale. In loc de clasicele oua de ciocolata, cei doi au adus produse de frumusete pentru Denise, mama cantaretului.

Chrissy Teigen si John Legend

View this post on Instagram

🐰🐰🐰

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Si Chrissy si John au mers pe traditie anul acesta, organizand o vanatoare de oua de ciocolata pentru cei doi copii. John s-a imbracat in iepuras si a alergat prin curte, spre deliciul celor mici, in timp ce Chrissy pregatea cina: vita Wellington cu legume la gratar si un desert cu fructe de padure.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim si Kanye au ales sa sarbatoreasca Pastele la Coachella, unde Kanye a tinut un concert special cu aceasta ocazie. Se pare ca artistul se gandeste de ceva ani sa-si deschida propria biserica, asa ca evenimentul a fost mai degraba… o slujba pe muzica.

Regina Elisabeta a Marii Britanii

Pentru regina Elisabeta, Pastele de anul acesta a venit in aceeasi zi in care a implinit 93 de ani, deci s-a bucurat de o dubla sarbatoare. A mers la biserica si apoi a avut parte de o petrece privata alaturi de cei dragi (cu exceptia lui Meghan, care a lipsit pentru ca se pregateste sa nasca in orice moment).

Reese Witherspoon

Gazda de profesie, Reese Witherspoon a share-uit pe Instagram o fotografie glamour cu ea purtand urechi de iepuras si un cos plin cu oua de ciocolata. Aceasta a sarbatorit printr-un picnic tinut in curte, alaturi de familie si prieteni.

Trucuri pentru masa de Paste: cum sa gatesti o friptura buna

Madonna, care locuieste in Lisabona, Portugalia, a petrecut alaturi de cei patru copii, pictand oua in curte.

Sarah Jessica Parker

Gemenele celebrei actrite – Tabitha si Loretta – s-au ocupat de vopsirea oualor in toate culorile curcubeului. „Acum doar cumpar ouale. Tabitha si Loretta au preluat complet controlul partii creative”, a scris Jessica pe Instagram.

12 vedete care nu apeleaza la stilisti pentru a-si crea tinutele

Daca unele vedete au ales sa poarte tinute inedite de Paste, familia regala a Marii Britanii a pus accent pe eleganta, rafinament si simplitate. Kate si William au participat la slujba anuala de Paste de la capela St. George.

Foto: Instagram/Emily Ratajkowski