Horoscopul saptamanii 7-13 octombrie. Luna Plina in Berbec schimba totul

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2019

Daca aveai impresia ca totul merge conform planului, mai gandeste-te. Astrele dau peste cap totul si saptamana se anunta plina de surprize.

Totul incepe luni, cand Mercur formeaza o opozitie neasteptata cu Uranus. Acest aspect iti intoarce toate ideile cu fundul in sus, aratandu-ti o noua perspectiva si dand nastere unor conversatii de-a dreptul spumoase. Chiar daca vine la pachet cu multa anxietate, e si o parte buna: daca esti dispusa sa nu mai tii mainile strans pe volan, vei avea parte de dezvoltari majore.

Sambata, pe 12, aceast energie iti va afecta si relatiile si finantele, cand Venus intra si ea in opozitie cu acelasi Uranus. E multa nesiguranta la orizont, lucru care te face sa tanjesti dupa independenta si noi experiente. Forta legaturilor tale emotionale va fi testata, dar daca esti singura, o noua iubire s-ar putea sa apara.

Nu te bucura insa prea tare. Din cauza opozitiei dintre Soare si Saturn, vei simti ca lucrurile nu se intampla chiar cum ti-ai dori. Nu dispera, toate aceste obstacole te vor invata ceva ce te va ajuta in viitor.

Exista insa si un aspect pozitiv al saptamanii. Marti, pe 8, Venus intra in seducatorul Scorpion, iar relatiile tale se intaresc. Creezi in sfarsit o conexiune intensa cu cel drag si ii intelegi secretele.

Cireasa de pe tortul cosmic e luna plina in Berbec de duminica, 13. Te inspira sa fii cea mai buna si e plina de adevaruri care asteapta sa fie descoperite. Acum e momentul sa imbratisezi ce-ti doresti cu adevarat, nu ce vor cei din jur pentru tine.

BERBEC

Luptele de putere si obsesia pentru control iti populeaza mintea. Te concentrezi prea tare pe sentimentele altcuiva si uiti de tine. Acum e momentul sa ai grija de tine, pentru ca la finalul zilei doar tu te poti salva. Ridica-te de jos si aminteste-ti ca tu esti cel mai bun prieten al tau.

Horoscopul cartilor in octombrie 2019: Inspiratie pentru o luna magica!

TAUR

Ai atata treaba, dar e important sa nu uiti ca trebuie sa ai grija intai de tine ca sa poti avea grija de ceilalti. Daca ti-ai neglijat propriile nevoi de dragul altora, normal ca esti epuizata. Spune-le tuturor ca ai nevoie de o pauza si impune limite de dragul propriei sanatati mentale si emotionale. N-o sa ia foc lumea pentru ca lipsesti un pic.

GEMENI

Nu e usor sa-ti respecti rutina saptamana asta, dar nu te invinovati prea tare din cauza asta. Lasa haosul sa-ti arate perspective pe care nu le-ai observat pana acum. Uita de reguli. Daca te concentrezi prea tare sa te prezinti intr-un anume fel, dispare creativitatea. Magia apare atunci renunti la ego si cand te olgindesti in cei din jur.

RAC

O noua iubire se anunta la orizont, asa ca fii cu ochi-n patru. Asigura-te insa ca-ti tii optiunile deschise pentru ca e posibil sa fie o aventura pasionala, dar de scurta durata. Daca te bazezi prea mult pe ea pentru linistea ta mentala, s-ar putea sa te trezesti ca-ti fuge pamantul de sub picioare. E o oportunitate buna sa incerci sa gasesti siguranta si iubire in tine. Mergi inainte in ritmul tau.

LEU

Viata de familie e pe teren minat saptamana asta, lucru care te face sa te simti nesigura si agitata. E bine sa mai parasesti zona de confort din cand in cand, pentru ca doar asa cresti si te dezvolti. Energia cosmica iti cere sa te indepartezi de ceea ce stiai. Un proiect se taraste cam greu, dar nu te descuraja asa usor. Mergi inainte, in ciuda esecului. Ceva frumos te asteapta.

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie: relatiile de iubire trec prin transformari importante

FECIOARA

Ai grija ce spui si ia ce-ti spun ceilalti cu un praf de sare. Conversatiile sunt razna saptamana asta si esti fascinata de tot ce afli. Probleme cu banii iti apasa pe suflet, dar ai grija sa nu te judeci in functie de ce ai. Stima de sine e mult mai mult decat lucrurile materiale. Exista deja abundenta in viata ta.

BALANTA

Incearca sa nu cheltui prea mult sau sa te rasfeti prea tare in acest moment. Facturi neasteptate vor sosi si toate aceste oportunitati nenumarate de extravaganta vor parea capcane atunci cand te uiti in urma. Ai multe idei geniale pentru o afacere sau un al doilea job. Te concentrezi pe ele si te izolezi un pic, simtind ca nu-ti gasesti locul. Invata sa te impui cu blandete, dar si cu forta in acelasi timp.

SCORPION

Simti nevoia sa faci o schimbare drastica in modul cum arati sau sa-ti manifesti independenta si individualitatea. Lasa-te inspirata de aceste emotii, dar nu face ceva pe graba pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu. Simti presiunea de a corecta greseli din trecut, pentru ca nu mai suporti sa le simti greutatea pe umeri. Nu te lasa coplesita de sentimente de vina. Tot ce poti sa faci este sa inveti din ele si sa mergi mai departe.

Cele mai norocoase semne zodiacale ale lunii octombrie

SAGETATOR

Secrete se ascund in umbrele relatiilor tale, asa ca pregateste-te pentru marea descoperire. E timpul sa infrunti adevarul sentimentelor tale sau sa le accepti pe cele ale altcuiva. Esti un pic distanta cu prietenii si simti ca oamenii nu coopereaza cu tine in acest moment. N-o lua personal. Fiecare are propria lupta dificila de dus.

CAPRICORN

Asteapta-te la surprize in cercul tau social. Ai multe oportunitati de a lega noi prietenii, dar sunt si sanse mari de probleme si drama. Intelege ca nimeni nu-si prea poate controla emotiile in acest moment. Si in cariera ai probleme pentru ca simti ca lucrurile nu decurg asa cum ai fi sperat. Nu renunta, esti pe punctul de a ajunge la o concluzie majora in cariera.

VARSATOR

Fii cu ochii pe oportunitati de cariera si idei geniale. Rasar peste tot in jurul tau, asa ca nu le rata. Pe de alta parte, nu ar trebui sa faci promisiuni semnificative inca. Unele dintre aceste proiecte se vor dovedi a fi praf in ochi. Te chinui sa gasesti insemnatatea vietii tale si simti ca nu o traiesti la maximum. Aceasta emotie te poate motiva sa faci o schimbare majora.

PESTI

Aventura iti da tarcoale. Renunta la nevoia de control si lasa-te purtata de val. Ai oportunitatea de a cunoaste oameni noi, de incerca lucruri noi si de a vizita locuri noi, asa ca e timpul sa-ti creezi cat mai multe amintiri. In acelasi timp, te lupti sa renunti la ceva nu vrei cu adevarat sa renunti. O rezolvare e iminenta. Preda-te si accepte aceste schimbari pentru ca ele te ajuta sa te dezvolti.

Foto: Shutterstock.com