Cele 3 modele de trenciuri pe care celebritatile le poarta cel mai des

1
De Teodora Tirca
17 oct. 2019

De la Alexa Chung si pana la Margot Robbie, vezi ce trenciuri si jachete poarta celebritatile in sezonul rece.

E un gand destul de incomod sa-ti alegi haina de toamna ce te va insoti in fiecare zi friguroasa: e parca o responsabilitate pe care nu vrei sa ti-o asumi acum, cand inca mai ai in nari mirosul verii. Si oricum, ce se poarta? Ce te avantajeaza cel mai bine? Ai si acum in sifonier hainele de vara care simbolizeaza, macar pentru moment, zona ta de confort.

12 tinute stilate pentru aceasta toamna

Dar a venit frigul si trebuie sa o iei de la zero. Sa gasesti jeansii grosi care te avantajeaza, sa decizi cu ce camasi sau pulovere se asorteaza perfect si ce trenci/jacheta sa pui pe deasupra. Nu stiu cum esti tu, dar mie mi-e foarte greu sa ma mobilizez si sa-mi asum garderoba de vreme rece.

Asa ca am cautat inspiratie la celebritati, la femeile care se imbraca intotdeauna bine si stiu ca trendurile nu sunt totul.

Vremea trenciului maxi

Dupa ce brandul J.W. Anderson a trimis direct pe podium o serie de trenciuri supradimensionate cu revere si mansete contrastante, lumea modei a luat-o razna. Infuencerii din editorii de moda din toata lumea postau pe Instagram acest model, anticipand momentul cand trenciul acesta va fi disponibil pentru achizitie.

Asadar, nu e o surpriza pentru noi ca acest gen de haina de toamna este una dintre alegerile de top ale celebritatilor. Hailey Bieber este prima vedeta care a adoptat popularul model, in timp ce alte celebritati au purtat haine inspirate de acesta.

5 cele mai elegante si stilate trenciuri lungi pentru toamna aceasta

Lui Hailey ii place sa combine aceasta haina de toamna cu jeansi drepti si largi, un crop top clasic, alb si sneakers Nike. Pentru ca hainele sunt „cuminti”, ii plac accesoriile statement, precum lanturile groase si cercerii mari.

Daca acest look este prea high-fashion pentru tine, cei de la WhoWhatWear propun alte variante clasice purtate de celebritati in acest sezon – se potrivesc oricarei ocazii, insa au si un twist modern care le face irezistibile.

Clasicul trenci lung, in nuanta camel

View this post on Instagram

Return of the Mack 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Rosie Huntington Whiteley, de exemplu, nu a renuntat la clasicul trenci lung in nuanta camel, care ii da un aer sofisticat si elegant si ii pune in valoare tinutele. E usor dramatic, insa foarte versatil – adica exact ceea ce isi doreste o fashionista din zilele noastre.

E perfect pentru tinute office, dar si pentru tinute elegante sau casual, in functie de hainele si accesoriile cu care il combini. Pentru lookuri elegante, iti recomandam sa-l porti cu rochii midi pe corp sau pantaloni drepti, la dunga.

Carourile sunt la putere

Alte vedete precum Katie Holmes si Margot Robbie se bazeaza pe carourile nemuritoare. Acest imprimeu etern feminin are un vibe usor mai casual, insa e in acelasi timp puternic – nu poate fi trecut cu vederea.

View this post on Instagram

#MargotRobbie leaving her hotel in New York – 8th October 2019 —— ©Backgrid —— On the 8th October, Margot was pictured leaving her hotel in NYC after a weekend of promoting Birds of Prey and also attending New York Comic Con in a surprise appearance. She was also then spotted arriving at the NYC airport, presumably to fly out and begin her filming for Suicide Squad 2, where she is once again playing Harley Quinn. I sincerely love the combination of sports/rocker/winter/summer clothes combos happening here! I haven’t found her top yet, but Margot wore over it the #R13 Leopard Print Crepe-Trimmed and Check Wool Blend Coat that unfortunately is sold out. —— Styled By: @kateyoung Makeup By: @patidubroff Hair By: @brycescarlett Nails By: @enamelle —— Visit #DressLikeMargot.com for more information and links to buy!

A post shared by Margot Fashion Files (@dresslikemargot) on

Margo poarta acest model statement in carouri cu bustiera si colanti de sport, o combinatie curajoasa care se potriveste de minune atitudinii ei.

Pe de alta parte, Alexa ramane in sfera trendului lansat de J.W. Anderson, insa mansetele sunt clasice – gulerul in carouri alb-negru este singurul care contrasteaza cu cromatica trenciului, adaungand un strop de intriga stilistica.

Pe lista ta de shopping:

Zara trenci cu cordon, 299,90 lei

Trenci Pretty Little Thing, 179,99 lei, vogueoutlet.ro

Trenci Top Secret Tina R in carouri, 288 lei, tinar.ro

Foto: Getty Images.