Lista de cumparaturi: Care este iluminatorul preferat al vedetelor?

1
De Maria-Anca Zarnescu
22 aug. 2018

Machiajul parca nu este complet pana cand nu adaugati acel plus de stralucire de la nivelul pometilor. Fie ca vorbim despre un ton auriu sau argintiu, el va completa look-ul si va ajuta tenul sa arate impecabil. Cine nu iubeste iluminatorul?

Eu, pana acum un an, nu eram chiar un fan al iluminatorului, pentru ca nu descoperisem un ton care sa imi placa atat de mult si care sa mi se potriveasca perfect. Apoi i-am prins gustul si chiar am capatat o mica dependenta pentru el.  Sunt din ce in ce mai fascinata de pudrele, stickurile sau picaturile iluminatoare.

Astazi, dupa ce am aplicat, evident, iluminatorul, m-am gandit ca as putea sa va povestesc despre cum sa-l alegeti pe cel potrivit in functie de tonul pielii, dar si care este produsul preferat al vedetelor.

Probabil ca va intrebati ce tehnici secrete aplica vedetele precum Chrissy Teigen, Khloe Kardashian, Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski si Gigi Hadid pentru a avea mereu un ten luminos? Potrivit Women’s Health, ele folosesc un anumit tip de iluminator, un produs celebru de la Iconic London, care le ajuta sa obtina un machiaj impecabil si acel glow de inviditat.

💋DRIPPING IN THAT SHINE💋 tag a bestie below 👇🏾👇🏻 #ICONIC #ICONICLONDON #ICONICBAE

A post shared by ICONIC LONDON (@iconic.london) on

Icnonic London este un brand de beauty din Marea Britanie, ajuns celebru datorita iluminatoarelor pe care le are in portofoliu. Daca va doriti sa le incercati produsele, vestea buna e ca livreaza si in Romania, iar preturile produselor difera de la 91 de lei, pana la 270 de lei, in functie de ce alegeti.

Cum potriviti iluminatorul cu tonul pielii?

Acum ca v-am dezvaluit secretul vedetelor, cred ca ar trebui sa vorbim putin si despre cum puteti adapta iluminatorul la tonul pielii, pentru a obtine un look cat mai natural si armonios. Iata cateva sfaturi care, potrivit Refinery29, sunt foarte utile:

Ten deschis, palid: In aceasta situatie este recomandat sa folositi tonurile deschise de iluminator. Variantele perlate, tonurile de alb si argintiu sau o nuanta foarte discreta de roz pal sunt printre cele mai potrivite pentru pielea voastra. Ele se vor „pierde” armonios in nuanta tenului si vor crea un look flawless.

Ten deschis, palid catre mediu: Acesta se potriveste foarte bine cu tonurile de roz perlat sau cu auriul asemanator sampaniei. Posesoarele acestui ton al pielii se pot considera norocoase, pentru ca majoritatea iluminatoarelor de pe piata in nuantele mentionate mai sus li se vor potrivi perfect!

Un ten mediu catre inchis: In cazul pielii medii/inchise sau bronzate, se pot folosi cu succes iluminatoare in nuante de piersica. Evitati, pe cat puteti, nuantele de roz sau argintiu, deoarece acestea vor crea un aspect artificial, de masca. Variantele calde de piersica si nuantele discrete de portocaliu va vor pune in evidenta trasaturile si culoarea tenului.

Acum urmeaza partea mea preferata: cateva variante de iluminatoare lichide, pe care le gasiti in magazinele din Romania:

Iluminator lichid pentru ten deschis:
iluminatorul

Naked Skin Highlighting Fluid, Urban Decay, nuanta Luminous, 111 lei doar la Sephora

iluminatorul

Picaturi iluminatoare Drops of Glow Lustre Finish Creator, The Body Shop, 91 lei

Photo Op Under Eye Brightener, Smashbox, 85 lei la Douglas

Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter, Becca, nuanta Pearl, 178 lei, doar la Sephora

Iluminator lichid pentru piele medie:
iluminatorul

Custom Strobing Drop Highlighter Liquide Ultra-Concentré, Lancome, nuanta Champagne, 154 lei

iluminator

Master Strobing, Maybelline New York, nuanta 100 Light, 20,99 lei pe eMag.ro

Neo Nude A-Line Highlight, Giorgio Armani Beauty, 213 lei la Douglas

iluminatorul

Iluminator Mary-Dew Manizer, The Balm, 57 lei la Douglas

Iluminator lichid pentru un ten mediu spre inchis:
iluminatorul

Petal Metal Shimmer Drops, Smashbox, nuanta Gold Glitz, 119 lei la Douglas

iluminatorul

Ultra HD Soft Light Liquid Hightlighter, Make Up For Ever, nuanta 50 Golden Copper, 151 lei, doar la Sephora

iluminatorul

Insta Strobing, Rimmel London, nuanta 002 Gold Glow, 21,99 lei pe eMag.ro

Glow Mon Amour, L’Oreal Paris, nuanta 002 Loving Peach, 56,99 lei pe eMag.ro

 

Foto: Instagram – Gigi Hadid