5 masti de par care iti repara complet parul in 30 de zile

1
De Teodora Tirca
28 mart. 2020

E momentul perfect pentru a-ti ingriji mai mult parul. Regenereaza-l complet si ajuta-l sa creasca mai repede folosind aceste masti eficiente.

Daca esti in autoizolare acum, probabil ca nu vei mai avea acces la saloanele de infrumusetare, asa ca va trebui sa-ti amani urmatoarea tunsoare. Vestea buna e ca in sfarsit ai ocazia sa-ti lasi parul sa creasca, dar asta doar daca il ingrijesti corespunzator.

Altfel, varfurile despicate te vor impiedica sa obtii textura si lungimea pe care ti le doresti. Ai de luptat cu firele fragile, care se rup de la jumatate, cu deshidratarea si electrizarea. Toate aceste probleme pot fi rezolvate daca folosesti una dintre aceste masti hranitoare o data sau de doua ori pe saptamana.

12 alimente care ajuta parul sa creasca mai repede, sanatos si puternic

Pentru ca am par lung, cu tendinta de uscare, eu folosesc o masca de fiecare data cand il spal. Hraneste mai profund decat un balsam de par, insa poate fi prea mult pentru un par fin, cu tendinta de ingrasare. In acest caz, iti recomand masca doar o data pe saptamana.

1. L’Oréal Paris Elseve Dream Long

27 lei, notino.ro

Masca Dream Long de la L’Oréal Paris este special creata pentru parul lung, pe care il ajuta sa-si mentina sanatatea si sa creasca in continuare. Regenereaza parul pe toata lungimea, il intareste si ii ofera o stralucire de invidiat. Masca se aplica pe parul umed, dupa ce ai samponat de doua ori. Iti recomand sa o lasi sa actioneze macar cateva minute inainte de clatire. Pentru o distribuire mai buna a produsului, piaptana-ti parul cu un pieptan cu dinti rari dupa aplicare.

2. Wella Professionals Fusion

47 lei, redusa de la 59 lei, notino.ro

Masca intensa de intinerire de la Wella ii ofera parului tau o ingrijire profunda, reparandu-l pe lungime si protejandu-l de agresiunile din exterior. Ingredientele demonstrate clinic refac structura firului de par, astfel incat acesta sa-si recupereze aspectul tanar si perfect neted. La final, parul tau va fi incredibil de moale, perfect descurcat si va straluci de sanatate.

3. Garnier Hair Milk Mask Fortifying Ricinus Oil

23 lei, notino.ro

Laptele reparator cu ulei de ricin de la Garnier este o inovatie care m-a surprins placut. O masca cu consitenta de lapte poate fi ideala pentru parul subtire si cu tendinta de ingrasare, deoarece hraneste profund, insa fara sa incarce. Uleiul de ricin are puteri demonstrate de regenerare, nu doar in ceea ce priveste parul – e bun si pentru regenerarea genelor si sprancenelor. Aceasta masca pur si simplu functioneaza.

5 sampoane care iti lasa parul frumos parfumat zile intregi

4. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

166 lei, notino.ro

E una dintre cele mai bune masti pe care le-am incercat, ideala daca vrei sa-ti ajuti parul sa creasca mai repede. Asigura regenerarea si hranirea in profunzime a parului fragilizat, il netezeste si ii reda stralucirea. Este o masca ideala si pentru parul care a fost decolorat.

5. Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction

65 lei, redusa de la 77 lei, notino.ro

Asa cum ii spune numele, aceasta masca intensa reconstruieste firul de par pe masura ce o folosesti, redandu-i acel luciu sanatos. Daca obisnuiesti sa te vopsesti, atunci ti-o recomand cu atat mai mult, pentru ca poate regenera chiar si parul care a fost decolorat. In plus, miroase divin, iar parfumul se mentine zile la rand.

Foto: averie woodard/Unsplash