Astrologie: Ce haine ti se potrivesc in functie de zodie

1
De Mara Ionescu
9 mai 2020

Daca si tu petreci mult timp in fata dulapului intrebandu-te ce haine sa porti, atunci aceste sugestii iti vor fi tare folositoare.

Descopera ce haine ti se potrivesc in functie de zodie! Alegerile tale vestimentare spun multe despre caracterul tau, de aceea e foarte important ce porti. 

Berbec

Nativele din Berbec vor alege intotdeauna cu placere un hanorac cool. Ele reusesc sa transforme cu usurinta o piesa vestimentara casual intr-un outfit de zi cu zi. Astfel ca un hanorac cool va merge si pentru o tinuta confortabila in casa, dar si intr-o combinatie interesanta pentru plimbarile afara.

Hanorac negru din bumbac organic Follow my heart on Insta, 165 lei, redus de la 275 lei, shop.andreearaicu.ro

Taur

O rochie din dantela va atrage intotdeauna atentia nativelor din Taur. Ele adora sa fie la moda, insa le place sa riste cand vine vorba despre combinatiile vestimentare preferate. Tocmai de asta reusesc sa arate impecabil, pentru ca indraznesc sa faca unele combinatii inedite.

Rochie din dantela cu paiete, 149,90 lei, bonprix.ro

Astrologie: Care va fi mantra zodiei tale in luna mai

Gemeni

Un top cu buline este unul dintre piesele vestimentare care va atrage privirile nativelor din Gemeni. Combinatiile pe care le vor face sunt nenumarate si se potrivesc atat cu latura lor puternica, precum si cu cea calma si calda.

Zara top din tricot cu buline, 49,90 lei, redus de la 89,90 lei

Rac

Un maieu tip halter este piesa cea mai potrivita pentru nativele din Rac. Feminitatea lor senzuala este bine pusa in valoare de aceasta piesa vestimentara, care lasa umerii si bratele la vedere.

Stradivarius body cu nod si decupaj, 79,90 lei

Leu

O pereche de jeansi ripped sunt perfecti pentru nativele din Leu. Le place sa construiasca un outfit indraznet, iar blugii rupti ofera un aer sexy.

Zara Mom Jeans Fit cu rupturi, 129,90 lei

Fecioara

Un trenci bej este piesa favorita a nativelor din Fecioara. Pentru ca apreciaza un look clasic, insa le place si sa adauge o nota proaspata, Fecioarele vor crea intotdeauna un look impecabil cu ajutorul unui trenci.

Sinsay trenci clasic cu cordon, 169,99 lei

Balanta

Balantele au un simt estetic de neegalat si adora tinutele feminine, lejere si satinate, care ofera o aura senzuala. O rochie cu spatele gol cu aspect din satin li se potriveste de minune.

Rochie lunga cu spatele gol nude 7 Senses By Andreea Raicu, 465 lei, shop.andreearaicu.ro

Scorpion

Nativele din Scorpion nu se pot desparti de o pereche de sneackersi albi. Pentru ca sunt obsedate de ordine si disciplina, nativele din Scorpion sunt tentate sa aiba o garderoba tip „uniforma”. Iar o pereche de sneackersi albi merge perfect cu orice tinuta.

Reserved pantofi sport albi, 99,99 lei

Sagetator

Piesele vestimentare in dungi sunt printre preferatele nativelor din Sagetator. Un cardigan in dungi sau o bluza pot sa stea la baza multor tinute casual.

Sinsay cardigan, 39,99 lei

Astrologie: Indicii ca nu mai vrea sa ramana in viata ta, in functie de zodia lui

Capricorn

Un sacou elegant este preferat de nativele din Capricorn. Nu iese in evidenta prea mult, insa iti confera un look stilat si asta iti place.

Reserved sacou uni, 139,99 lei

Varsator

O geaca din piele se potriveste de minune nativelor din Varsator, care adora sa faca numai combinatii indraznete si sa fie in pas cu moda.

Zara geaca de piele, 199,90 lei

Pesti

O camasa lejera cu gulerul in V este piesa pe care nativele din Pesti o pot asorta in diverse combinatii sexy si surprinzatoare. Este piesa vestimentara perfecta pentru a conferi un aer sexy si misterios, asa cum isi doresc.

Zara bluza cu imprimeu, 129,90 lei

Foto: Instagram/Camila Coelho