5 zodii care raman mereu fara bani. Te numeri printre ele?

1
De Mara Ionescu
3 iun. 2020

Stai rau din punct de vedere financiar? Ramai mereu fara bani inainte de finalul lunii? Poate ca explicatia este scrisa in stele.

Aceste 5 zodii raman mereu fara bani pentru ca ajung sa cheltuiasca mai mult decat isi permit.

Potrivit astrologiei, anumite zodii nu se pot abtine sa nu cheltuiasca toti banii, imediat ce pun mana pe ei. Nu e de mirare ca la finalul lunii ii auzi plangandu-se ca nu mai au un sfant.

Acestea sunt cele mai dificile zodii in dragoste. E greu sa ai o relatie cu ele

Iata zodiile care raman mereu fara bani:

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator sunt spirite libere. Le place sa exploreze si sa incerce lucruri noi. Cred cu tarie ca viata trebuie traita la maximum, chiar daca asta presupune sa ramana fara bani la finalul fiecarei luni.

Balanta

Balantele se pot dovedi lenese atunci cand vine vorba sa-si dramuiasca banii. Au obiceiul sa cheltuiasca mult prea multi bani intr-o luna si, cel mai adesea, o fac folosind cardul de credit. Iar la finalul lunii raman fara bani pentru ca trebuie sa ramburseze creditul facut.

Gemeni

Gemenii sunt fluturii sociali. Le place sa petreaca si cheltuiesc banii pe lucruri neimportante, de care nici nu au nevoie. Isi dau seama de acest lucru doar dupa ce frenezia cumparaturilor a incetat si trebuie sa arunce o privire asupra balantei contului care indica zero.

Astrologie: Zodii care vor fi impreuna in 2020

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt persoane generoase si nu spun niciodata “nu!” atunci cand o persoana are nevoie de ajutor financiar. Insa firea lor blanda si generoasa ii costa prea mult si ajung sa ramana fara bani, cel mai adesea din cauza cheltuielilor facute de altii.

Varsator

Varsatorii sunt innebuniti dupa tehnologie si sunt primii la rand atunci cand se lanseaza un echipament electronic nou. Ei incearca sa gestioneze banii in mod responsabil, dar imediat ce vad ceva nou lansat pe piata, sunt atrasi ca un magnet si nu se pot abtine sa nu-l cumpere. De aceea, nu pot gestiona banii in mod responsabil si pot ajunge faliti cu usurinta.

Foto: Pixabay.com