3 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unui tip (mai ales la prima intalnire)

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2018

Expertul in relatii Matthew Hussey a facut o lista cu 3 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unui tip.

Expertul in relatii Matthew Hussey a facut o lista cu trei lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unui tip.

Desi barbatii sunt fiinte vizuale, si cuvintele au un impact major asupra lor. Felul in care le vorbesti si ce anume le vorbesti – mai ales in conditiile in care multa lume deschide gura inainte sa gandeasca, te poate face mai atragatoare sau din contra.

1. Vaaai, ce dragut!

Daca ai iesit cu un barbat la o intalnire si el incepe sa iti povesteasca despre reusitele sale profesionale sau despre noua descoperire stiintifica pe care se pregateste sa o breveteze, nu te comporta ca si cum ai fi vazut o rochie draguta intr-o vitrina. Adica, nu bate din palme si nu exclama, lasand capul intr-o parte, ca o scolarita, ”Vaaai, ce dragut!”
Nici un barbat nu vrea sa auda despre o activitate a sa sau un aspect al vietii sale pe care le ia foarte in serios ca este….dragut. Poti gasi alte adejective precum fascinant, interesant, extraordinar si, mai mult decat atat, ii poti pune intrebari care ii arate ca l-ai urmarit cu atentie si ca te intereseaza ceea ce face. Cateva idei ar fi ”cum ti-a venit ideea asta?”, ”cum te face sa te simti”, ”cum crezi ca se va schimba viata ta?”

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com