6 lucruri care o ajuta pe Naomi Watts sa fie echilibrata si sa arate bine: „Am inceput sa planific pe termen scurt”

1
De Maria Constantin
12 iul. 2020

Actrita australiana a dezvaluit cum se bucura de fiecare zi petrecuta in casa, cum isi ingrijeste pielea si ce face pentru a ramane fit.

Nevoite sa-si intrerupa activitatea si sa-si modifice stilul de viata din cauza pandemiei de COVID-19, multe vedete au intrat in izolare in casele lor spatioase in care au conditii de lux.

Nu-i usor, insa, pentru niste oameni obisnuiti sa calatoreasca mult si sa aiba o viata activa, sa gaseasca in fiecare zi o motivatie pentru a se simti impliniti.

Naomi Watts a dezvaluit pentru Vogue care sunt lucrurile care o ajuta sa-si mentine echilibrul interior stand acasa.

„Iau fiecare zi asa cum e“

Planificarea este esentiala pentru actrita australiana. „Sunt organizata si daca nu pot gandi pe termen lung, ma simt nelinistita. Insa cu toata incertitudinea de acum, cel mai bine este sa gandesti pe termen scurt…”, a explicat ea.

„Cum ma descurc in fiecare zi? Lucruri precum gatitul, miscarea, meditatia, toate sunt de ajutor. Vorbesc cu prietenii, cu cei cu care nu am ocazia sa ma vad des. Cu totii traim aceasta experienta si aproape toti avem de-a face cu un anumit nivel de frustrare, tristete sau singuratate, de aceea trebuie sa gasim modalitati de a ne conecta. Imi place ca putem folosi telefonul si FaceTime acum. Erau zile in care planuiam sa sun pe cineva, acum e atat de bine sa te vezi cu cineva oricand, la orice ora din zi sau din noapte!”, a adaugat ea.

„Gatesc“

„Am descoperit cateva activitati care ajuta contra anxietatii. Imi place sa gatesc si chiar sa experimentez, chiar daca dau si rateuri… Aseara am facut pentru prima data un risotto la aparatul de gatit sub presiune. N-a fost chiar rau, sigur as mai face o data, pentru ca a fost rapid si usor, iar lucrurile care necesita cat mai putina concentrare sunt cele mai bune alegeri in aceste zile!”, a explicat Watts.

„Fac miscare“

Stim cu totii ca miscarea este un mod excelent de a ne pastra in forma. Naomi Watts nu sare niciodata peste orele de sport: „Ador valul de endorfine pe care mi-l ofera provocarile fizice. Am urmarit cursurile The Class sustinute de Taryn Toomey, care sunt minunate pentru corp si minte. Ea te ajuta sa-ti infrunti toti demonii pe care ii ai in cap. Este foarte purificatoare”, a marturisit vedeta.

„Ascult audiobook-uri si podcasturi“

„Tocmai am inceput sa ascult audiobook-ul realizat de Tara Brach, intitulat ‘Radical Acceptance’, imi place. Ea are si cursuri de meditatie pe Spotify. Imi place sa ascult audiobook-uri si podcasturi in timp ce bag rufele la spalat. Sau in baie. Sam Harris, Tim Ferris, Brene Brown, toti sunt tari. Am fost intotdeauna buna la multitasking, asa incat sa bifez activitatile (doua deodata) de pe lista inseamna o zi buna in ceea ce ma priveste”, a mentionat Naomi.

Trucul pe care il foloseste Emma Stone pentru a-si pastra echilibrul mental in carantina

„Citesc“

„Incerc sa citesc putin inainte de a merge la culcare. Acum citesc ‘Love Warrior’, de Glendynn Doyle. Sa citesc inainte de culcare ma ajuta sa ma deconectez un pic”, a explicat actrita.

„Am grija de pielea mea“

„Tin uleiul De Mamiel Sleep Series pe noptiera. Acum imi place uleiul ‘Settle’ pentru ca-mi linisteste mintea inainte de a adormi. Am pe noptiera si uleiul Jao Goe fiindca hidrateaza foarte bine si este uimitor cand il aplici pe calcaie si coate. Cam asa este o zi de carantina pentru mine!”, a dezvaluit actrita, co-fondatoarea companiei de produse cosmetice ONDA Beauty.

Foto: Instagram/@naomiwatts