Saptamana aceasta in redactia Andreea Raicu. Reducere la un produs esential pentru tine, shooting de moda si un nou giveaway

1
De Teodora Tirca
28 aug. 2020

Am avut cateva zile foarte incarcate la birou, insa s-au dovedit a fi productive. Am strecurat chiar si un shooting de moda pe la mijlocul saptamanii.

Desi refuzam sa ne gandim prea mult la asta, toamna e aproape si cu siguranta aerul ei se simte in redactia noastra. Ne-am dat seama de asta in timpul shootingului de streetstyle, cand Andreea a probat tinute ce contineau pulover sau cardigan, pentru ca stilul sa fie relevant pentru sezonul urmator.

Desi simtim un pic de melancolie de sfarsit de vara, avem multe motive sa ne bucuram de venirea toamnei, pentru ca ne asteapta o gramada de experiente frumoase, produse noi pe care le vom lansa, idei pe care le vom discuta si le vom impartasi cu tine.

Apropo de asta, colegele mele au participat toata saptamana aceasta la Scoala de Vara E-commerce, organizata de GPeC, si au venit cu niste idei noi de acolo.

Cursul s-a tinut online, pe Zoom, iar colegele mi-au impartasit ca a fost o experienta interesanta si ca au invatat niste lucruri noi care ne vor ajuta in munca noastra. Tu ai facut vreun curs online vara asta?

Am avut o sarbatorita si saptamana aceasta. Pizza Day!

A fost ziua Flaviei, Shop Manager-ul nostru, care ne-a rasfatat cu pizza noastra preferata, cea de la Fabio. Tocmai vorbeam ca poate ar trebui sa mai schimbam putin obiceiul si sa comandam din alta parte. Tu de unde mananci pizza buna?

Oricum, ne-am delectat cu cele mai populare variante: Diavola, Modena, Quattro Formaggi etc.

La multi ani, Flavia! Iti multumim pentru energia ta pozitiva si pentru toate eforturile pe care le depui in echipa noastra. Esti o colega minunata. 🙂

Cat despre shooting…

Ce-ti putem spune? Ca de obicei, a iesit foarte bine, chiar daca ploaia a aparut din senin si ne-a stricat planurile. Pana la urma, furtuna a trecut rapid si a reaparut soarele, timid, dar de mare ajutor pentru fotografiile pe care le-a realizat Alex Rosieanu.

Andreea a facut niste combinatii vestimentare superbe, atat pentru vara, cat si pentru toamna, pe care abia asteptam sa ti le aratam. Cu siguranta sunt zile in care ai nevoie de inspiratie in zona stilului vestimentar.

Am avut un nou Giveaway!

Joia aceasta am daruit din nou doua carti: Melmoth, de Sarah Perry⁠ si Noaptea dintre lumi, de Irina Georgescu Groza⁠. Ca sa participi, trebuie sa ne dai follow pe Instagram si sa raspunzi la intrebarea: „Ce iti place sa citesti pe plaja?”.

Castigatoarea va fi aleasa luni, pe 31 august, prin random.org. ⁠

Avem reducere la sticlele noastre din plastic fara BPA

Doar astazi, 28 august, avem reducere de 15% la sticlele din plastic fara BPA, cu mesaje optimiste. E un produs util, pe care il poti achizitiona acum la un pret mai mic!

Sticla apa JOY, 82,45 lei, redusa de la 97 lei, shop.andreearaicu.ro

Foto: Instagram/@shop.andreearaicu