„Dieta” pentru frumusete: Produsele SPA cu ingrediente organice care iti regenereaza pielea si o intineresc

1
De Teodora Tirca
13 oct. 2020

Pielea ta nu e prea fericita odata cu venirea sezonului rece? E clar – ai nevoie de un mic rasfat ca la Spa, cu produse pe baza de lapte de cocos, avocado, ulei de migdale, fructe de goji si alte amestecuri 100% organice.

Toamna aceasta m-am bucurat sa descopar noua gama Cupio SPA, ce contine produse de ingrijire cu ingrediente impresionante si, in plus, naturale – un adevarat rasfat pentru trup si suflet. La urma urmei, ne aflam intr-o perioada in care pielea noastra este mai uscata, mai terna, iar factorii de mediu – vantul, temperaturile mai scazute – contribuie la sensibilizarea ei.

O piele tanara este supla, hidratata si are un aspect luminos si atragator. Chiar daca in acest moment te confrunti cu problema pielii uscate, neuniforme sau aspre la atingere, vestea buna e ca poti obtine rezultate uimitoare in doar cateva zile daca folosesti produsele potrivite.

Gama Cupio SPA e speciala pentru ca, pe langa ingredientele pretioase pe care le ofera, iti daruieste acea experienta senzoriala de Spa, care te relaxeaza si te face sa te simti frumoasa, imbunatatindu-ti instant starea de spirit. Iar asta te va motiva sa-ti creezi un ritual de ingrijire a pielii corpului, nu doar a tenului.

Nu uita ca si pielea corpului imbatraneste si ca trebuie sa ai o abordare „holistica” asupra imbatranirii premature. De exemplu, chiar daca nu ai riduri pe ten, pielea terna de pe gat, umeri si brate te va da de gol.

Ritual anti-aging cu produse 100% organice

Creata special pentru a asigura nivelul optim de vitamine, minerale si alti nutrienti benefici pentru piele, gama Cupio SPA contine produse 100% organice care ajuta pielea sa se mentina tanara si frumoasa si sa-si recapete aspectul catifelat.

Toate produsele gamei – cremele de maini, unturile de corp, exfoliantele, lotiunile si balsamurile de maini si picioare – contin ingrediente naturale precum aloe vera, lapte de cocos, cafea, fructe de goji berry, unt de shea si de migdale, portocale, proteine din lapte, papaya, uleiuri de migdale, avocado si masline. Fiecare ingredient atent selectionat ofera pielii beneficii miraculoase in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului si incetinirea procesului de imbatranire.

Transforma-ti pielea in cateva zile

Care sunt secretele pielii fine, cu aspect tanar si luminos? In primul rand, nu uita ca nu e de ajuns sa faci dus. Mai ales in sezonul rece, ar trebui sa ai grija sa elimini regulat celulele moarte ce se acumuleaza la suprafata pielii. Ai nevoie de un scrub delicat, care contine uleiuri naturale si vitamine ce revitalizeaza pielea.

Body Scrub Organic Magnolie&Pink Fizz 250ml, 64 lei, cupio.ro

Uleiurile de masline, fructe, aloe vera, jojoba, shea si extractul de magnolie exfoliaza delicat celulele moarte, lasand pielea catifelata.

Ia-ti adio de la pielea uscata, care se descuameaza!

Un unt de corp bogat in ingrediente hranitoare si care, pe deasupra, miroase divin, este fix ce ai nevoie in acest sezon.

Unt de corp Organic Iasomie 250ml, 64 lei, cupio.ro

Acesta este 100% organic, realizat din ingrediente naturale. Bogat in nutrienti, reface pielea si o lasa vizibil reparata. Formula imbunatatita cu unt de shea, ulei de avocado si ulei de migdale asigura catifelarea si regenerarea pielii, oferindu-i o stralucire naturala si sanatoasa. Uleiul de iasomie iti induce o stare de relaxare.

Maini catifelate

Nu e nimic mai neplacut decat senzatia de maini uscate in sezonul rece. In plus, pentru ca mainile sunt mai expuse la soare sau la frig excesiv, imbatranesc mai rapid. Trebuie sa ai mai multa grija de ele incepand chiar de acum.

Crema de maini organica Punchy Fruit Salad 80ml, 39 lei, cupio.ro

Amestecul de extracte de ulei de fructe, unt de shea, unt de migdale, glicerina si ulei de masline stimuleaza intinerirea pielii, o purifica si ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare a acesteia.

Picioare catifelate si fine

Chiar daca nu mai porti sandale, trebuie sa ai grija de calcaiele tale, astfel incat sa fie mereu fine si catifelate si sa ai mai putin de munca la vara. Iti recomand un produs care revitalizeaza pielea aspra de pe talpi, redandu-i delicatetea.

Crema de picioare Organica Wild Water Cream, 45,90 lei, cupio.ro

Aceasta crema bogata hraneste si catifeleaza, datorita amestecului pretios de ulei de jojoba, ulei de argan si extract de iasomie. Cocktail-ul de vitamine ajuta pielea sa se vindece si sa devina mai supla, mai elastica, prevenind imbatranirea prematura.

Foto: Getty Images.