30 decembrie 2020, ultima Luna Plina a anului. Incheiem capitole dureroase si facem loc experientelor bune

1
De Cristina Tudor
23 dec. 2020

Emotii, stari si sentimente neasteptate ies la iveala si ne zdruncina sufletele. Este momentul sa le gestionam mai bine daca vrem sa incep 2021 cu dreptul.

Ultima Luna Plina a anului 2020 este una incarcata de emotii. Astrele ne-au pregatit surprize interesante.

Cunoscute ca fiind punctul culminant energetic al ciclului lunar, Lunile Pline pot fi extrem de puternice si pot avea un impact urias asupra modului in care simtim si actionam.

Energia hranitoare a Racului va scoate in evidenta sensibilitatea din noi. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne indrepta putin atentia asupra trecutului si a face un rezumat al tuturor lucrurilor prin care am trecut. Ne sortam furtunile pe care le-am infruntat de-a lungul anului 2020. Reflectarea asupra emotiilor noastre ne va ajuta sa facem spatiu in suflet pentru a saluta asa cum trebuie noul an. Suntem pregatiti pentru un nou inceput.

Sfatul Universului pentru noi: sa ne amintim sa ne iubim si sa avem grija de noi in timpul acestei perioade. Este important sa ne conectam cu oameni care stiu cine suntem, ne asculta si ne inteleg. Ingrijirea de sine si sentimentul de confort sunt singurele lucruri pe care le cautam pe masura ce rasare Luna Plina. Pentru a explora pe deplin toate emotiile pe care le aduce aceasta perioada, trebuie sa fim confortabili in propriul nostru spatiu.

Lunile Pline sunt intotdeauna puternice pentru ca rasar opus Soarelui si pot scoate la iveala sentimente si stari pe care pana acum le-am cam tinut ascunse. Mai mult, de obicei Luna Plina si Soarele se afla in zodii opuse – spre exemplu, daca Soarele este in Leu, Luna Plina va fi in Varsator.

Pe masura ce cele doua corpuri ceresti stralucesc in energiile opuse ale zodiilor, Universul le amplifica energiile si ne clatina viata cu emotii puternice.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.