Henry Cavill are iubita noua: Si-a oficializat relatia pe Instagram

1
De Maria Constantin
14 apr. 2021

Actorul britanic a postat pe reteaua de socializare o imagine cu iubita lui, la doar cateva zile dupa ce au fost vazuti intr-o ipostaza romantica.

Henry Cavill le-a prezentat-o fanilor pe noua lui iubita. Starul in varsta de 37 de ani a publicat sambata pe Instagram o fotografie in care joaca sah cu Natalie Viscuso. Iar privirea lui spune tot.

„Aici sunt eu, privind linistit si cu incredere cu putin timp inainte ca frumoasa si luminoasa mea Natalie sa ma distruga la sah”, a scris Cavill langa imaginea postata.

Plimbare romantica la Londra

Cei mai atenti fani ai serialelor ar fi putut sa o recunoasca pe tanara de 31 de ani. Aceasta a fost protagonista unui episod din 2005 al reality show-ului „My Super Sweet 16”, difuzata de MTV. Petrecerea organizata la aniversarea zilei sale de nastere a fost prezentata in primul sezon al emisiunii, dupa ce ea s-a mutat din Roswell, New Mexico, in San Diego, scrie People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Conform LinkedIn, Viscuso ocupa acum postul de vicepresedinte al postului de televiziune si al studiourilor digitale Legendary Entertainment, una dintre companiile de productie care au lucrat la filme importante, precum „Man of Steel” (2013) si „Enola Holmes” (2020).

Cavill si Viscuso au fost vazuti marti tinandu-se de mana in timp ce se plimbau cu cainele actorului, Kal, pe o strada din Londra.

„Nu m-am schimbat deloc”

Starul din „The Witcher” a vorbit in trecut despre modul in care celebritatea ii influenteaza viata sentimentala. „Exista, evident, un revers al celebritatii: imediat cum incep o relatie, o ura ucigatoare se ridica impotriva mea, iar fata imi spune ca m-am schimbat”, marturisea el in 2017 pentru The Rake.

Henry Cavill, asa cum nu l-ai vazut niciodata: Serialul „The Witcher” va fi lansat pe 20 decembrie

„Nu m-am schimbat deloc. Dar trebuie sa-ti asumi toate astea, exista parti pozitive si negative in orice, pana la urma este extrem de magulitor ca oamenilor le pasa mult de asta. Cat timp nu afecteaza pe nimeni din viata mea, e un lucru bun. Imediat cum incepe sa-i afecteze pe oamenii din viata mea, atunci sunt in dezavantaj”, a adaugat Cavill.

Actorul britanic a mai avut relatii cu cascadoarea Lucy Cork, Tara King, pe atunci studenta la Universitatea din Bristol, si cu vedeta din „The Flight Attendant”, Kaley Cuoco.

Foto: PR.