Henry Cavill, asa cum nu l-ai vazut niciodata: Serialul „The Witcher” va fi lansat pe 20 decembrie

1
De Maria Constantin
16 nov. 2019

„The Witcher”, cu Henry Cavill in rol principal, va fi lansat pe 20 decembrie, anunta trailerul difuzat de Netflix.

Bazat pe seria de carti scrise de Andrzej Sapkowski, „The Witcher” va fi disponibil cu cateva zile inainte de Craciun.

Netflix a anuntat data lansarii intr-un trailer care prezinta cateva secvente din aceasta productie mult asteptata, cu Henry Cavill in rolul lui Geralt din Rivia. Spre satisfactia admiratoarelor sale, Cavill apare in mai multe cadre in acest trailer, inclusiv unul in care face baie.

„The Witcher” are opt episoade si prezinta povestea a trei personaje din taramul intins al Continentului, in care oamenii, monstrii, vrajitorii, elfii si gnomii lupta pentru a supravietuire, iar limita dintre bine si rau este neclara.

Lauren Schmidt Hissrich, producatorul executiv al serialului, a declarat in iulie pentru Entertainment Weekly ca „The Witcher” nu va urma linia jocului video „The Witcher 3”, al celor de la CD Projekt. „Ei au mers intr-o directie, noi ne ducem de fapt in alta. Vrem sa pastram indeaproape ceea ce am realizat in acest prim sezon”, a spus ea.

4 seriale geniale care vor umple golul lasat de Game of Thrones

Bestseller-ul fantasy semnat de Andrzej Sapkowski a inspirat nu doar jocurile video si serialul cu acelasi nume. Succesul povestii a dus la aparitia unui joc de societate si a unui joc de strategie cu seturi speciale de carti care pot fi schimbate intre jucatori, scrie The Verge.

Foto: PR