3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Glamorous, serialul Netflix in care joaca Kim Cattrall

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 iul. 2023

Kim Cattrall si-a facut anul acesta revenirea in televiziune. Mai intai, a fost anuntata reaparitia ei in rolul Samanthei Jones din Sex and the City: And Just Like That, sezonul 2. Acum, a aparut in rolul magnatului si CEO-ului Madolyn Addison in serialul Glamorous de pe Netflix.

Kim Cattrall o interpreteaza pe Madolyn, un fost model care si-a folosit faima si statutul pentru a construi de la zero o companie de machiaj, Glamorous by Madolyn Addison, impreuna cu fiul ei, Chad (Zane Phillips). Alaturi de echipa sa diversa si pasionata, este hotarata sa isi mentina afacerea pe linia de plutire.

Un personaj inedit, Marco, este adus in echipa in urma unei intalniri intamplatoare pentru a o ajuta cu creativitate, inspiratie si perspicacitate.

Ce trebuie sa stii despre Glamorous, de pe Netflix: asemanarile cu Sex and the City

Serialul a aparut cu doar o zi inainte de difuzarea noului sezon Sex and the City, And Just Like That, in care Kim Cattrall isi va face simtita prezenta intr-o singura scena, in rolul care a consacrat-o.

In ambele seriale trateaza o problema actuala, cea a sexualitatii si a incluziunii sociale. Fiecare abordeaza probleme specifice ale persoanelor gay, non-binare sau transexuale.

O alta asemanare evidenta este chiar rolul pe care il interpreteaza Kim Cattrall. La fel ca Sam, Madolyn este o femeile single si independenta din New York, cu un stil vestimentar impecabil si un spirit taios.

Kim Cattrall revine in rolul Samanthei Jones in serialul “And Just Like That” dupa conflictul cu Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall ne arata ca femeile sefe nu trebuie sa fie rele

Cattrall in rolul lui Madolyn aminteste cu siguranta de Samantha Jones din SATC, fiind orientat spre cariera, dar Madolyn este o gura de aer proaspat in ceea ce priveste reprezentarea pe ecran a femeilor manager. Atunci cand i se prezinta idei noi, ea nu rade si nu crede ca stie cel mai bine, ci ia in considerare perspectiva altcuiva, avand in acelasi timp incredere in instinctele care au dus-o atat de departe. Acorda sanse tuturor, in timp ce incearca sa-si mentina firma pe linia de plutire.

Cele mai frumoase tinute purtate de vedete la Gala Met 2023

In plus, anuleaza conceptul de boss-lady, cum a fost, de exemplu, Miranda Priestly (Meryl Streep) in „Diavolul se imbraca de la Prada”. Madolyn nu are nevoie de anuleze pe altcineva pentru a fi faimoasa, ci lucreaza in echipa si nu se teme sa-si arate latura umana.

Actorul principal din Glamorous este transexual

Miss Benny impartaseste calatoria ei ca femeie transsexuala si a dezvaluit public pentru prima data acest lucru odata cu lansarea serialului.

Nascuta in Texas, s-a mutat la Los Angeles pentru „a-mi stabili propria identitate si, speram, pentru a face o cariera in actorie”.

La inceput a fost respinsa, pentru ca lumea „nu era pregatita pentru cineva ca mine”.

Noua colectie Levi’s transpune puterea comunitatii LGBTQIA+

Primul sezon al serialului Glamorous cu Kim Cattrall are 10 episoade, iar Netflix inca nu a anuntat daca acesta va fi urmat de un al doilea sezon.

Foto: Netflix