Noua colectie Levi’s transpune puterea comunitatii LGBTQIA+

1
De Gavrila Alina
8 iul. 2023

Levi’s a sustinut cu mandrie comunitatea LGBTQIA+ de-a lungul deceniilor,  Pride 2023 fiind campania dedicata anului curent. Aceasta cauta sa sarbatoreasca puterea, istoria si creativitatea comunitatii printr-o noua colectie.

La baza conceptului se regasesc o serie de povesti inspirationale si educationale transmise de talentele parte din campanie. De asemenea, membrii si aliatii comunitatii LGBTQIA+ sunt incurajati sa-si exprime personalitatea, raspunzand la intrebarea: „Cum vrei sa fii perceput?”.

Gama de produse evidentiaza expresia de sine ca un spectru, nebinar si fluid

Culorile transpun eforturile grupurile de activisti LGBTQIA+ din anii ’70 si ’90 – unde energia si curajul lor nelimitat au oferit ambitie si indrazneala miscarii pentru drepturile homosexualilor. De la pantalonii 501 ‘93 Straight in Light Indigo Destructed pana la vesta Liberation Trucker Vest, poti descoperi piese ideale oricarei personalitati.

Pride 2023 include o distributie globala de talente, parte a comunitatii LGBTQIA+. Fiecare are o voce, un stil si un punct de vedere distinct asupra a ceea ce inseamna auto-exprimarea. Iar inainte de aceasta colectie, blugii Levi’s erau emblema protestelor si a solidaritatii – fiind un simbol al rebeliunii.

Celebrare a comunitatii globale LGBTQIA+

„Campania Levi’s Pride 2023 este o celebrare a comunitatii globale LGBTQIA+ si a istoriei sale vaste”, a declarat Lance Relicke, Vicepresedinte Global Brand Experience Levi Strauss & Co. „Cluburi, proteste, parade Pride – oriunde se aduna oamenii in numele iubirii si incluziunii, multi dintre ei vor aparea cu mandrie in blugi Levi’s. Exista o dragoste autentica pentru brandul nostru in comunitatea LGBTQIA+ si suntem incantati sa raspundem reciproc, mai ales in timpul Pride 2023.”

Ca o extensie a sprijinului sau pentru comunitatea LGBTQIA+, Levi’s doneaza anual 100.000 USD catre Outright International. Aceasta organizatie globala are drept scop promovarea drepturilor omului in ceea ce priveste persoanele LGBTQIA+ din intreaga lume.

Colectia va fi disponibila pe levis.com incepand cu luna iulie.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de brand din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga.

Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.

Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.