Double-denim – tendinta sezonului toamna-iarna 2023

1
De Gavrila Alina
30 aug. 2023

Toamna totul o ia de la inceput.  Job, scoala sau alte responsabilitati ale vietii, acum e momentul cand un refresh mult asteptat se intampla.

Un switch major de acest gen influenteaza inclusiv garderoba, care e reinnoita exact in aceasta perioada.

Double Denim

Astfel, Levi’s a elaborat o noua campanie ce se bazeaza pe un stil effortless si cool, insotit de confort la cote maxime. Inspiratia principala este una dintre cele mai populare tendinte ale momentului, si anume, double denim. Acest concept surprinde modalitatea in care diferite piese de denim sunt combinate pentru a crea un outfit senzational si unic.

Back in Blue

Back in Blue a fost realizata cu gandul ca fiecare piesa parte din campanie sa reprezinte o modalitate de exprimare a sinelui. Prin modele iconice, articolele Levi’s pot fi purtate de oricine, dar de fiecare data intr-un mod diferit.

Reverse Baggy Dad, item-ul perfect

Printre articolele preferate se numara blugii Reverse Baggy Dad, 501 90s Freehand Folk si 726 High Rise Flare Split Hem. Primul model este pur si simplu senzational – o pereche de blugi cu 2 fete, un fit baggy si o talie mid-rise. Reverse Baggy Dad e item-ul perfect pentru zilele in care iti doresti sa atragi atentia fara prea mult efort.

Modelul 501 90s Freehand Folk se remarca prin compozitia interesanta de denim. Nuante de albastru spalacit se imbina cu cele de albastru calm si creeaza un pattern unic. Este perechea perfecta de blugi pentru zilele in care iti doresti sa ai o aparitie sporty, dar usor indrazneata. Nu in ultimul rand, modelul 726 High Rise Flare Split Hem este surprinzator prin tivul neobisnuit. Acesta este taiat pe lungimea piciorului pentru a oferi un accent flare si e ideal pentru evenimente unde distractia e laitmotiv.

Look-uri full denim

Dat fiind faptul ca tendinta sezonului este double denim, look-urile full denim sunt cele care vor atrage atentia pe oriunde ajungi. Asorteaza-ti tinuta cu o jacheta Trucker Jacket, o camasa Classic Western Standard Fit Shirt sau o sapca Essential Cap. Pentru un outfit mai stylish, opteaza pentru o fusta Reverse Side Slit Skirt combinata cu o vesta Lilou Denim. Singura regula este ca totul sa fie din denim.

Back in Blue incapsuleaza astfel o gama variata de piese care combinate intr-un full look denim vor impresiona cu siguranta. Fiecare articol vestimentar parte din campanie este disponibil online pe levis.comsi in magazinele Levi’s din tara.