Tinute cool de toamna. Afla care sunt articolele esentiale pentru acest sezon

1
De Gavrila Alina
17 sept. 2022

Odata cu trecerea verii, tendintele s-au schimbat si ele. Sezonul toamna-iarna 2022 se concentreaza pe simplitate, stil si un aspect lipsit de efort.

Combinarea texturilor si a culorilor fine este si ea in prim-plan. Tocmai de aceea, Levi’s propune o gama de articole vestimentare care pot fi integrate foarte usor, fara a-ti afecta personalitatea.

Look femininarticolele esentiale – si modul variat in care acestea pot fi combinate – sunt in prim-plan. De exemplu, camasa alba cu fit larg The Nola, o piesa cheie in realizarea unei tinute superbe. Cu un aspect usor oversized, se asorteaza impecabil cu blugi tip flare și botine maro. Nu in ultimul rand, in cazul in care temperatura este prea scazuta, puloverul Cloud Crewneck Sweatshirt va salva situatia.

Look masculin – toamna e momentul in care ar trebui sa indraznesti. Acest lucru este valabil in mod special pentru moda barbateasca. Poti fi cu usurinta diferit prin optarea pentru un look simplu, dar care combina fin texturile si culorile. Un exemplu marca Levi’s este perechea de pantaloni Corduroy Pants. Aceasta se asorteaza perfect cu bluza tricotata si vesta verde din aceeasi gama. Imbinarea materialelor diferite iti va oferi un aspect cool si lipsit de efort.

Viziteaza levis.com si alcatuieste-ti niste tinute care te reprezinta cu adevarat!

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume.

Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari. Si persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.