Culorile deschise cuceresc garderoba

1
De Gavrila Alina
12 mart. 2023

Odata cu debutul noului sezon, MODIVO prezinta cea mai recenta campanie care este pura inspiratie in materie de moda. Aceasta prezinta puterea culorilor si a luminii relaxante – primavara si vara vor fi pline de optimism si de bucuria exprimarii de sine. 

 

Mai aproape de natura

Printre tendintele cheie ale primaverii se numara hainele pregatite pentru a petrece timp departe de casa, inspirate din formele organice. Plantele devin astfel parte a styling-ului, a decorului si, de asemenea, ca substitut al bijuteriilor. Se remarca un stil lejer, plin de dezinvoltura si forme utilitare.

Puterea culorilor

Culorile sunt menite sa ne ofere energie in acest sezon. In cea mai recenta campanie a sa, MODIVO se concentreaza pe culori precum Tranquil Blue, HyperPink si SoftPink. Gama de culori este nesfarsita, asa ca nu-ti fie teama de modelele puternice si imprimeurile multicolore.

Un vis romantic 

Elementele boho revin la ordinea zilei – volanele discrete de pe rochii si alte articole de imbracaminte care sublinieaza delicatetea. Tesaturile vaporoase confera lejeritate, in timp ce materialele transparente garanteaza intregului look un aer romantic si visator..

Summer essentials

In acest an, MODIVO puncteaza cateva articole must-haves. Primul este un palton usor, de preferinta in culori neutre. Trench-ul lightweight nu este menit sa-ti tina de cald, ci are o functie decorativa. Un alt articol este costumul lejer, pe care vara aceasta il purtam alaturi de accesorii sport. Ultimul trend este „Glam Future”, unde optam pentru piese vestimentare si accesorii in stil futurist. Stralucitor, metalic si neobisnuit.

New York dandys 2023

In moda masculina, primavara si vara sunt caracterizate de lejeritate si dezinvoltura. Combinatiile neasteptate vor juca un rol principal. Puloverele sunt din nou in voga, iar tot mai multe personalitati masculine opteaza pentru alegeri mai indraznete. Esarfe, pulovere purtate pe corpul gol si total look-uri din denim. Stilul barbatesc poate fi definit printr-o combinatie de elemente: increderea in articolele evergreen, indulgenta in nonsalanta si o nota de nebunie.

Inca de la inceputurile sale, MODIVO a dat tonul modei prin sute de branduri de top. Pentru mai multa inspiratie, descopera-le pe pagina modivo.ro si aplicatia MODIVO.