Cum ne imbracam in aceasta toamna? Experimenteaza cu piese romantice

1
De Gavrila Alina
30 sept. 2022

Toamna reprezinta momentul cand creativitatea stilistica capata noi forme. Experimentarea modalitatii in care fiecare dintre noi se afiseaza in contexte sociale a inceput.

Tocmai de aceea, articolele vestimentare trebuie sa se ridice la noi standarde. In aceasta situatie, designerii Reserved au create piese ce pun un accent profund pe romantism. Un romantism exagerat, suprarealist, matur si exprimat in extreme.

Rozul aprins este culoarea care capata noi forme alaturi de clasicul negru, gri si bej

Colectia Reserved dedicata toamnei 2022 jongleaza intre un caracter introvertit si maximalist. Hainele se prezinta in materiale fine, cu forme noi si curajoase. Siluetele sunt clare, iar elementele cheie ale acestora sunt inspirate din haute couture. Contradictiile predomina aceasta colectie, prin cadre monocromatice.

De exemplu, tesatura rigida jacard este in echilibru cu tesatura moale din plasa. Nu in ultimul rand, decolteurile atrag atentia, fiecare dintre ele fiind definite in functie de croiala articolelor.

Wunsche & Samsel au fost creatorii aspectului vizual al campaniei

La baza acesteia a stat peisajul natural scotian. Dealurile verzi si arhitectura scotiana au fost laitmotiv-ul colectiei. Totodata, anotimpul tomnatic a fost contrastat cu diversitatea texturilor si a culorilor indraznete.

Reserved a cautat sa ofere o gama de articole expresive, lipsite de compromisuri. Intocmai ca romantismul regasit in prezent. Linia stilistica a fost dictata de look-uri cromatice, cu finisaje din tesaturi. Panza jacard neuniforma, dantela densa, sifon stralucitor sau lana fiind exemplele perfecte.

Colectia Reserved nu putea fi completa fara o serie de accesorii la fel de expresive si extravagante. Cizme fucsia sau liliac, stralucitoare, peste genunchi cu textura de piele de crocodil sau pantofi cu platforma captusiti cu satin. Aspectul tomnatic se regaseste si in gentile din panza jacard, ce fac referire la stilul baroc.