SHERO Curajoasa si remarcabila, cea mai recenta colectie limitata de la answear.LAB

1
De Gavrila Alina
12 sept. 2022

Colectia SHERO de la answear.LAB, brandul propriu al Answear, este o trecere in revista a tendintelor de toamna.

Paltoane lungi din piele, rochii care pun in valoare silueta, camasi si jachete cu franjuri decorative. Dar si modele supradimensionate de jachete si paltoane de lana.

 Cine este „SHERO”?

Wonder Woman sau Catwoman nu sunt doar figuri fictive din lumea benzilor desenate. Sunt primele modele ale feminismului! Si au fost create pentru a oferi altor femei inspiratie si un model de urmat.

Ele ne-au aratat cum sa ne aperam valorile, cum sa ne atingem obiectivele.

SHERO”, un super-erou a carui putere cea mai mare este forta interioara

Aceasta SHERO ascunde multe sentimente, este sensibila, dar in acelasi timp capabila sa lupte pentru visele ei. Lupta pentru scopuri si idealuri impreuna cu alte femei. Are incredere in puterea camaraderiei si a sprijinului reciproc.

 Ce reprezinta colectia SHERO?

Colectia SHERO include cele mai trendy haine din aceasta toamna. Paltoane de lana, trenciuri din piele, ramones si bomber.

Nu lipsesc jachete oversize cu linii expresive sau costume rosu intens care ies in evidenta. Dar nici elementele casual, inclusiv tricouri cu mesaje care transmit forta.

Paleta de culori aleasa de answear.LAB pentru colectia SHERO include negru, gri, alb si bej, cu un accent de rosu puternic.

 answear.LAB pentru femei

In spatele colectiei SHERO, in afara de mesajul universal, feminin, se afla ceva mai mult. Brandul answear.LAB vrea sa sprijine femeile in evolutia lor. Creeaza colectii limitate si se implica in initiative care aduc un sprijin real femeilor din intreaga lume.

Campania Girl Power

Un astfel de exemplu este campania de pomovare dedicata colectiei Girl Power de anul trecut. Veniturile au fost alocate pentru a sprijini Confederatia Nationala de Antreprenoriat Feminin din Romania.


Toate acestea ne ofera inspiratie pentru a intreprinde actiuni suplimentare, cum ar fi crearea unei colectii despre supereroi. answear.LAB crede ca fiecare dintre noi, indiferent de origine, religie sau orientare sexuala, ar trebui sa aiba sansa de a se implini. Vrem sa le aratam femeilor ca au puterea interioara care le poate face sa se simta speciale si atotputernice in fiecare zi”, spune Georgiana Pana, Marketing Manager Answear.ro.

Colectia in editie limitata SHERO este disponibila doar online pe Answear.ro: https://answear.ro/s/capsule-by-answear-lab