De ce regreta Sarah Jessica Parker ca nu si-a facut operatii estetice

1
De Maria Constantin
8 iul. 2023

Actrita in varsta de 58 de ani spune ca are unele remuscari ca nu a recurs la chirurgia plastica atunci cand era mai tanara.

Multe actrite recunosc ca le pare rau ca si-au facut operatii estetice. Altele nu. Sarah Jessica Parker, in schimb, regreta ca nu a apelat la chirurgia plastica in urma cu cativa ani. Dintr-un motiv foarte simplu.

„Cred sincer ca am ratat faceliftul acela de moda veche pe care il faci cand ai 44 de ani. Intreb mereu lumea, e prea tarziu?”, a spus ea, saptamana trecuta, in emisiunea de radio „The Howard Stern Show”.

Vedeta din „Totul despre sex” a marturisit ca nu-i place sa petreaca mult timp in fata oglinzii, relateaza Page Six.

„Sunt prezentabila”, a spus ea cand a fost intrebata daca crede ca arata bine. „Nu-mi place sa ma uit la mine. Cred ca sunt bine”, a mentionat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Actrita a spus ca intelege dorinta multor femei de a apela la Botox si alte proceduri cosmetice, din cauza stigmatelor in privinta frumusetii si a imbatranirii. „Inteleg de ce lumea face aceste alegeri, fiindca se pune atat de mult accent pe femei in primul rand in privinta aspectului”, a spus ea.

Parker a mentionat ca a primit comentarii misogine dupa ce a interpretat-o din nou pe Carrie Bradshaw in sezonul 1 din serialul „And Just Like That”.

Sarah Jessica Parker condamna comentariile misogine despre faptul ca a imbatranit

Vedeta a pomenit si despre zvonurile din iulie 2021 cand s-a scris in mod fals ca ar fi incaruntit. „Stau langa Andy Cohen, care are parul carunt, si nu ai mentionat nimic despre asta”, i-a spus ea, glumind, lui Howard Stern.

In ciuda criticilor, actrita a spus ca „oamenii ar trebui sa faca orice ii face sa se simta mai bine cand ies pe usa”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Parker a vorbit despre perspectiva imbatranirii de la Hollywood si si-a exprimat frustrarea intr-un interviu publicat de Vogue in noiembrie 2021.

„Aproape ca se simte ca si cum oamenii nu vor sa fim perfect OK cu punctul in care ne aflam, ca si cum s-ar bucura sa suferim din cauza a ceea ce suntem azi, daca alegem sa imbatranim natural si sa nu aratam perfect sau daca facem ceva care ne determina sa ne simtim mai bine”, a spus ea.

„Stiu cum arat. N-am de ales. Ce o sa fac in legatura cu asta? Sa ma opresc din a imbatrani? Sa dispar?”, a adaugat actrita.

Foto: depositphotos.com