Sarah Jessica Parker condamna comentariile misogine despre faptul ca a imbatranit

1
De Maria Constantin
10 nov. 2021

Vedeta este nemultumita ca doar starurile feminine se afla sub presiune pe masura ce inainteaza in varsta.

Sarah Jessica Parker s-a saturat de „eterna” tema a felului in care ea si colegele sale din serialul „Sex and the City” („Totul despre sex”) s-au schimbat de-a lungul anilor. „E atata misoginism la adresa noastra, si stiu ca unui barbat nu i s-ar adresa astfel de critici”, a spus actrita in varsta de 56 de ani intr-un interviu publicat in editia din decembrie a revistei Vogue.

„Par carunt, par carunt, par carunt. Are parul carunt?”, a spus vedeta, referindu-se la imaginile care au devenit virale in iulie, cand a fost surprinsa luand masa cu prietenii intr-un restaurant. In acele fotografii publicate in presa, Jessica Parker parea sa aiba parul incaruntit, iar look-ul sau a generat un interes deosebit pe retelele de socializare.

„Stiu cum arat. Nu am de ales”

Actrita americana si alte vedete feminine au tolerat ani la rand dublul standard, insa in era retelelor de socializare cu un impact enorm, precum Instagram, Twitter si TikTok, ea simte ca interesul publicului a ajuns prea departe.

Sarah Jessica Parker are o teorie bizara despre „Totul despre sex“: Ideea ei schimba felul in care ai vazut serialul

„Parca publicul nu-si doreste ca noi sa fim perfect multumite de ceea ce suntem, parca i-ar face placere sa suferim pentru ceea ce suntem astazi, fie ca alegem sa imbatranim natural si sa nu aratam perfect, fie ca facem interventii ca sa aratam mai bine”, a declarat Parker.

„Stiu cum arat. Nu am de ales. Ce sa fac acum? Sa nu mai imbatranesc? Sa dispar?”, a adaugat vedeta.

„E ca la florile care se ofilesc”

Nu este prima data cand Sarah Jessica Parker se exprima pe tema imbatranirii la Hollywood, noteaza Page Six. In 2019, vedeta a dezvaluit ca nu doreste sa-si faca operatii estetice. „Nu stiu ce as putea face in privinta imbatranirii. Da, imbatranesc. O, Doamne, imbatranesc cu fiecare zi”, a spus ea pentru revista Elle.

„E ca la florile acelea care se ofilesc in fata ta in filmele cu time-lapse. Dar ce pot sa fac? Sunt impacata cu asta”, a adaugat actrita.

Foto: Instagram/Sarah Jessica Parker