Sezonul 2 din “And Just Like That” revine pe HBO Max. Afla ce surprize iti pregateste indragitul serial!

1
De Alice Papuc
31 mai 2023

Nu-i asa ca si tu ai fost nostalgica dupa emblematicul serial “Sex and the city?” Si nu-i asa ca ti-ar placea sa o revezi pe indragita Sarah Jessica Parker? Am vesti bune pentru tine!

“And Just Like That” a fost cea mai de succes premiera de pe HBO Max. Acestea fiind spuse, dupa toate conversatiile starnite pe social media, continuarea de la emblematicul “Sex and the city” revine cu un nou sezon! Platforma de streaming a dezvaluit cateva detali importante despre sezonul 2 din “And Just Like That”!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Max (@streamonmax)

5 lectii importante de viata pe care le-am invatat de la Carrie Bradshaw, personajul din Sex and the City

Cand are loc premiera sezonului 2 din “And Just Like That”?

Este oficial: sezonul doi din “And Just Like That” va avea premiera pe HBO Max in data de 22 iunie! Anuntul a fost facut in mediul online de platforma de streaming, dar surprizele nu se opresc aici. Mai jos poti vizualiza trailer-ul oficial:

Trailer-ul este narat, in dulcele stil clasic, de Carrie Bradshaw: „Indiferent de ce iti ofera viata, poti conta intotdeauna pe cei mai apropiati prieteni ca vor fi langa tine”. Carrie realizeaza ca orice lucru este posibil si ca viata este mult prea scurta pentru a nu te bucura de noi ocazii. “Si uite asa”, fostul ei iubit, Aidan Shaw, revine in peisaj: „Si uite asa, mi-am dat seama ca e mai bine ca unele lucruri sa ramana in trecut. Dar poate nu chiar totul”. Acestea fiind spuse, fanii nu vor fi luati prin surprindere ca viata indragitei Carrie continua sa fie un roller coaster emotional.

Geanta baguette, preferata lui Carrie din Sex and the City, este din nou in trend!

Recapitularea primului sezon

Mr Big a murit la finalul primului episod din serial, fiind victima unui atac de cord. Carrie ramane cu un gol imens in viata, dar prietenii ii sunt intotdeauna aproape.

In continuare, Carrie obtine o noua oportunitate de cariera: un podcast intitulat sugestiv “Sex and the city”. Mai mult decat atat, intre ea si Franklin incepe sa se lege o poveste de dragoste, insa ramane de vazut cum aceasta va fi “zdruncinata” de revenirea lui Aidan.

Casnicia lui Charlotte continua sa fie una implinita, emotiile fiind date doar de copiii aflati la varsta adolescentei. La polul opus, Miranda se desparte de sotul ei si are oportunitatea de a pleca in L.A.

Samantha a fost absenta de pe micile ecrane, prezenta ei fiind subliniata doar printr-un schimb de mesaje alaturi de Carrie. Ramane de vazut daca in sezonul acesta Samantha va face deliciul publicului.

Ce spune producatorul?

Intr-un interviu acordat publicatiei Variety, Michael Patrick King, producatorul seriei, subliniaza cat de complicat a fost intregul proces: “Am luat ceva foarte familiar si l-am recreat de la zero”. Atat producatorul, cat si Sarah Jessica Parker isi doresc ca serialul sa continue sa incante publicul. In continuare, Michael a subliniat ca unul dintre obiectivele sale este sa se concentreze si pe dezvoltarea noilor personaje, alaturi de cele deja indragite.

Foto: Instagram/And Just Like That