Motivul pentru care Sarah Jessica Parker nu a filmat scene nud in serialul „Totul despre sex”

1
De Maria Constantin
7 iul. 2023

In ciuda titlului si a temei popularului serial, Sarah Jessica Parker nu a aparut dezbracata in aceasta productie. Vedeta a dezvaluit de ce.

Sarah Jessica Parker a declarat intr-un interviu cu Howard Stern ca alegerea de a nu filma scene nud pentru „Totul despre sex” nu a tinut de moralitate. Ea a marturisit ca era „prea rusinoasa”, relateaza Page Six.

„Cred ca nu m-am simtit niciodata confortabil sa ma expun in acest fel. Nu am avut niciodata niciun fel de parere despre altcineva care a facut-o”, a spus ea in emisiunea „Howard Stern Show” de la SiriusXM, referindu-se la fostele sale colege – Cynthia Nixon, Kim Cattrall si Kristin Davis.

Sarah Jessica Parker are o teorie bizara despre „Totul despre sex“: Ideea ei schimba felul in care ai vazut serialul

Parker a mai spus ca initial a ezitat sa se alature distributiei pentru a o interpreta pe Carrie Bradshaw tocmai din cauza posibilitatii ridicate de a fi distribuita in scene nud. „Singurul lucru de care eram ingrijorata a fost ca nu ma simteam in largul meu sa ma dezbrac. Am banuit ca nu erau in episodul pilot si ca vor fi in serial”, a spus ea despre scenele nud.

Cand actrita si-a exprimat retinerea, creatorul show-ului Darren Star a sfatuit-o sa nu o faca daca nu doreste. „A spus… Ei bine, avem alte actrite. Daca ele se simt confortabil s-o faca, or s-o faca, dar tu nu trebuie”, a povestit ea.

Cattrall, Nixon si Davis au filmat astfel de scene in care le-au interpretat pe Samantha Jones, Miranda Hobbes si Charlotte York.

Nixon a declarat luna aceasta pentru Entertainment Tonight ca astfel de secvente i s-au parut normale. „Unul dintre subiectele principale ale serialului este sexul. Oamenii fac sex, oamenii fac sex minunat, oamenii fac sex teribil, oamenii fac sex haios”, a spus ea.

Sarah Jessica Parker nu vrea sa mai lucreze cu Kim Cattrall: „S-au spus prea multe“

Kim Cattrall a spus in mai 2022 pentru Variety ca si-a atins „cota de nuditate” pe ecran si nu mai este interesata de asa ceva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Davis, in schimb, a marturisit in 2008 ca s-a simtit cuprinsa de panica in unele scene „extrem de stresante”, potrivit Daily Mail.

„Totul despre sex” a fost difuzat timp de sase sezoane, din 1998 pana in 2004, fiind urmat de doua lungmetraje. Un nou serial, „And Just Like That”, a fost lansat anul trecut, iar sezonul 2 a inceput pe 22 iunie.

Desi Kim Cattrall, in varsta de 66 de ani, a refuzat sa joace in aceasta continuare, potrivit unor informatii aparute in luna mai ea va avea o aparitie scurta.

Nixon a declarat pentru emisiunea „Watch What Happens Live” ca ii pare foarte rau ca s-a aflat atat de repede despre aceasta surpriza. Ea a numit rolul cameo „un dar special”, spunand ca exista doar o mica sansa ca prietena ei Kim Cattrall sa se intoarca intr-un rol mai important.

Foto: Instagram/Sarah Jessica Parker